sçim

Apartmandaki 'ısınma sorunu' kavgası kanlı bitti

Asayiş 22.01.2022 - 21:41, Güncelleme: 22.01.2022 - 21:41
 

Apartmandaki 'ısınma sorunu' kavgası kanlı bitti

Beyşehir ilçesinde aynı apartmanda yaşayan kişiler arasında ısınma sorunu nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, Evsat Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bir iş hanının önünde meydana geldi. İddialara göre, aynı apartmanda oturan apartman sakini ile yönetici arasında kömürü az yakma ve az ısınma sorunu nedeniyle tartışma yaşandı. Hükümet Caddesi üzerinde bir iş hanının önünde sorunu konuşmak bir araya gelen taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eşi A.A. ile birlikte adrese gelen apartman sakini K.A. iddiaya göre, tartıştığı yönetici ve kardeşine bıçak çekince yaşanan arbedede 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavgada elinden yaralanan K.A.’nın yapılan müdahale sonrasında ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  Tarafları ayırmaya çalışan A.A. ile sol el bileğinden bıçakla yaralanan ve kaburga kemiğinin kırıldığı öğrenilen M.S. ile kardeşi H.S. de tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Şikayetçi olan taraflar daha sonra polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Beyşehir ilçesinde aynı apartmanda yaşayan kişiler arasında ısınma sorunu nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, Evsat Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bir iş hanının önünde meydana geldi.

İddialara göre, aynı apartmanda oturan apartman sakini ile yönetici arasında kömürü az yakma ve az ısınma sorunu nedeniyle tartışma yaşandı.

Hükümet Caddesi üzerinde bir iş hanının önünde sorunu konuşmak bir araya gelen taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eşi A.A. ile birlikte adrese gelen apartman sakini K.A. iddiaya göre, tartıştığı yönetici ve kardeşine bıçak çekince yaşanan arbedede 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavgada elinden yaralanan K.A.’nın yapılan müdahale sonrasında ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Tarafları ayırmaya çalışan A.A. ile sol el bileğinden bıçakla yaralanan ve kaburga kemiğinin kırıldığı öğrenilen M.S. ile kardeşi H.S. de tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Şikayetçi olan taraflar daha sonra polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.