ak

Atalay," Kadınlar Allah'ın Emanetidir "

Güncel 08.03.2023 - 13:56, Güncelleme: 08.03.2023 - 13:56
 

Atalay," Kadınlar Allah'ın Emanetidir "

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; kadınların toplumun mimarı olduğunu ve Allah'ın erkeklere emaneti olduğunu vurguladı.

Kadınlar Gününü kutlayarak sözlerine başlayan Atalay, “Toplumun her kesiminde yer alan sanattan spora, çalışma hayatından siyasete, bilimden edebiyata, her sahada başarı gösteren kadınlarımız takdire şayandır. Yeri geldiğinde yaşamın her alanına koşturan; evlerde yuvasını çekip çeviren anneler, hayatın bir parçası olarak çalışanlar, yeri geldiğinde de vatan savunmasında cephede yerlerini alıp azılı düşmanların işgaline karşı duran kahramanlarımız olmuşlardır." Dedi.   - Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır -   İlçe Başkanı Atalay," Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailesine hem de yaşadığı topluma değer sağlayacak ve o milleti daha iyi bir yaşam düzeyine ulaştıracaktır. İnsanı değerli kılan dinimiz kadın haklarına da büyük önem vermiş, Yüce Yaratıcı kadınların korunup kollanması hususunda ayetlerini indirmiştir. Kadınlara kötü davranmanın Allah ve Resulü'ne karşı gelmekle eş değer görüldüğü dinin mensupları olarak bizler toplumda kadınlarımıza iyi davranmalıyız, Allah'ın bir emaneti olarak görüp onlara karşı zarif olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Seydişehirli kadınlarımız olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; kadınların toplumun mimarı olduğunu ve Allah'ın erkeklere emaneti olduğunu vurguladı.

Kadınlar Gününü kutlayarak sözlerine başlayan Atalay, “Toplumun her kesiminde yer alan sanattan spora, çalışma hayatından siyasete, bilimden edebiyata, her sahada başarı gösteren kadınlarımız takdire şayandır. Yeri geldiğinde yaşamın her alanına koşturan; evlerde yuvasını çekip çeviren anneler, hayatın bir parçası olarak çalışanlar, yeri geldiğinde de vatan savunmasında cephede yerlerini alıp azılı düşmanların işgaline karşı duran kahramanlarımız olmuşlardır." Dedi.
 
- Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır -
 
İlçe Başkanı Atalay," Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailesine hem de yaşadığı topluma değer sağlayacak ve o milleti daha iyi bir yaşam düzeyine ulaştıracaktır.
İnsanı değerli kılan dinimiz kadın haklarına da büyük önem vermiş, Yüce Yaratıcı kadınların korunup kollanması hususunda ayetlerini indirmiştir. Kadınlara kötü davranmanın Allah ve Resulü'ne karşı gelmekle eş değer görüldüğü dinin mensupları olarak bizler toplumda kadınlarımıza iyi davranmalıyız, Allah'ın bir emaneti olarak görüp onlara karşı zarif olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Seydişehirli kadınlarımız olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.