GENÇ UDİ ALİ KAĞAN DEMİR BU AKŞAM KONTV’DE

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.01.2022 - 11:02, Güncelleme: 19.01.2022 - 13:15
 

GENÇ UDİ ALİ KAĞAN DEMİR BU AKŞAM KONTV’DE

Seydişehir’in gelecek vadeden genç udisi Ali Kağan Demir bu akşam KONTV de programa katılacak.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen bağlama ve udla şarkı söyleyerek adından söz ettiren Ali Kağan Demir bu akşam KONTV'deki “Kerem İşkan’la Aykırı Gündem” programına konuk olacak. Mahmut Esat Orta Okulunda okurken Bağlama Grubunda yer alan ilçemizin mahalli sanatçılarıyla programlara çıkan Ali Kağan Demir’in YouTube kanalı da bulunmaktadır.
Seydişehir’in gelecek vadeden genç udisi Ali Kağan Demir bu akşam KONTV de programa katılacak.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen bağlama ve udla şarkı söyleyerek adından söz ettiren Ali Kağan Demir bu akşam KONTV'deki “Kerem İşkan’la Aykırı Gündem” programına konuk olacak.

Mahmut Esat Orta Okulunda okurken Bağlama Grubunda yer alan ilçemizin mahalli sanatçılarıyla programlara çıkan Ali Kağan Demir’in YouTube kanalı da bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.