MERKEZ İLKOKULU’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 10:26, Güncelleme: 05.04.2019 - 10:26
 

MERKEZ İLKOKULU’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Dr. Naim Hikmet Kalkan nezaretinde, Konya Kızılay Kan merkezi Seydişehir’deki okullarda kan bağışı kampanyası başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı iş birliğinde organize edilen kampanya kapsamında Merkez İlkokulunda kan bağışı etkinliği yoğun ilgi gördü. Okul Müdürü Yasin Öşekci; “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte Kızılay’ın bu anlamlı projesinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin bu kampanya ile yardımlaşma duygusunun gelişeceğine ve erken yaşlarda kan verme alışkanlığına kavuşacaklarına inanıyorum.” dedi. Kızılay yetkilileri, okullarda veliler ve okul personelinden de kan aldıklarını belirterek; “Türk Kızılay’ı Konya Şubemiz tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası okullardan büyük ilgi görüyor. Nisan ayı boyunca okullarımızdan kan toplayacağız. Daha sonra da belediye meydanında vatandaşlarımızdan alacağız. Gösterilen ilgiden memnunuz.” dedi.
Dr. Naim Hikmet Kalkan nezaretinde, Konya Kızılay Kan merkezi Seydişehir’deki okullarda kan bağışı kampanyası başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı iş birliğinde organize edilen kampanya kapsamında Merkez İlkokulunda kan bağışı etkinliği yoğun ilgi gördü. Okul Müdürü Yasin Öşekci; “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte Kızılay’ın bu anlamlı projesinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin bu kampanya ile yardımlaşma duygusunun gelişeceğine ve erken yaşlarda kan verme alışkanlığına kavuşacaklarına inanıyorum.” dedi.

Kızılay yetkilileri, okullarda veliler ve okul personelinden de kan aldıklarını belirterek; “Türk Kızılay’ı Konya Şubemiz tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası okullardan büyük ilgi görüyor. Nisan ayı boyunca okullarımızdan kan toplayacağız. Daha sonra da belediye meydanında vatandaşlarımızdan alacağız. Gösterilen ilgiden memnunuz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.