SEYDİŞEHİR’Lİ GAZİLERDEN TUTAL’A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 09:43, Güncelleme: 09.04.2019 - 09:43
 

SEYDİŞEHİR’Lİ GAZİLERDEN TUTAL’A ZİYARET

Seydişehir Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği, Başkan Tutal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara ve Seydişehir’de ikamet eden gaziler, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği’nin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, "Gaziler Onurumuz ve Gururumuzdur” dedi. Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara, Başkan Tutal’ın dolu dolu bir hizmet dönemi ile her daim gazilerin yanında olduklarını dile getirerek, yeni dönemde yapılacak olan hizmetler için şimdiden teşekkür etti.
Seydişehir Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği, Başkan Tutal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara ve Seydişehir’de ikamet eden gaziler, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği’nin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, "Gaziler Onurumuz ve Gururumuzdur” dedi.

Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara, Başkan Tutal’ın dolu dolu bir hizmet dönemi ile her daim gazilerin yanında olduklarını dile getirerek, yeni dönemde yapılacak olan hizmetler için şimdiden teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.