TUTAL RESMEN BAŞKAN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 11:24, Güncelleme: 09.04.2019 - 11:24
 

TUTAL RESMEN BAŞKAN

31 Mart Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı’nı yeniden kazanan Mehmet Tutal, İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Yeniden göreve getirilen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la beraber tüm partilerin seçilen kontenjan ve meclis üyelerinin yanı sıra halkın topluca katıldığı mazbata teslim töreninde Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Sedat Deveci, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Karaçör, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, CHP İlçe Başkanı Vekili Muhittin Erol’da hazır bulundu. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Sedat Deveci mazbata teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Demokrasilerde halkın hür iradesi ile oylarını kullanması çok önemlidir. İlçemizde 31 Mart Yerel Seçimlerinde halk iradesini Mehmet Tutal’dan yana kullanmıştır. Yeniden göreve gelen Belediye Başkanımıza başarılar dilerim.” dedi. İlçe Kaymakamı Erdoğan ise; “Artık seçimler bitti. Şimdi hizmet, kucaklaşma ve birlik zamanı. Yapılan seçimlerin memleketimize, ilçemize hayırlı olmasını dileriz. Yeniden göreve gelen Mehmet Tutal Bey’e de başarılar diliyorum.” dedi. Belediye Başkanı Tutal’da yaptığı teşekkür konuşmasında, kimsenin burnu kanamadan ülkemize örnek olacak bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek; “Artık ilçemize hizmet için yeniden görev başı yapıyoruz. Artık parti ayrışmalarını bir kenara bırakarak adaletli bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha önce de meclis üyeleri olarak birlik içinde çalışmalar yürütmüştük. Şuanda da sadece Ak Parti’nin değil diğer partilerin meclis üyeleri ile birlikte mazbatamızı almaya geldik. Gerek kaymakamımız gerek meclis üyelerimiz gerekse halkımız bu birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sağlamıştı. Bundan sonrada sağlamaya devam edeceklerini biliyorum. Tüm Seydişehir halkına bize bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyor ve seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Protokol konuşmalarının ardından, Kaymakam ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı, törene eşi ile gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer 25 Belediye Meclis Üyeleri; Mehmet Çetiner, Zeki Koç, Harun Camcı, Hüseyin Gülpınar, Bayram Şentürk, Hasan Ustaoğlu, Mehmet Ali Bostancı, Muhammet Arıtürk, Azize Gül Harmanyeri, Hikmet Balcı, Mevlüt Polat, Meryem Semerci, Yaşar Aşıroğlu, Serdar Karayılan, Durmuş Onar, Hatime Kılınçoğlu, Ali Rıza Öztürk, Mehmet Altındağ, İlker Öksüz, Hacı Ünal, Ali Çelik, Kutret Bilban, Abdullah Saygı, Süleyman Çatlıoğlu, Abdullah Ünver mazbatalarını teslim etti.  
31 Mart Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı’nı yeniden kazanan Mehmet Tutal, İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Yeniden göreve getirilen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la beraber tüm partilerin seçilen kontenjan ve meclis üyelerinin yanı sıra halkın topluca katıldığı mazbata teslim töreninde Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Sedat Deveci, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Karaçör, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, CHP İlçe Başkanı Vekili Muhittin Erol’da hazır bulundu.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Sedat Deveci mazbata teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Demokrasilerde halkın hür iradesi ile oylarını kullanması çok önemlidir. İlçemizde 31 Mart Yerel Seçimlerinde halk iradesini Mehmet Tutal’dan yana kullanmıştır. Yeniden göreve gelen Belediye Başkanımıza başarılar dilerim.” dedi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan ise; “Artık seçimler bitti. Şimdi hizmet, kucaklaşma ve birlik zamanı. Yapılan seçimlerin memleketimize, ilçemize hayırlı olmasını dileriz. Yeniden göreve gelen Mehmet Tutal Bey’e de başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Tutal’da yaptığı teşekkür konuşmasında, kimsenin burnu kanamadan ülkemize örnek olacak bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek; “Artık ilçemize hizmet için yeniden görev başı yapıyoruz. Artık parti ayrışmalarını bir kenara bırakarak adaletli bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha önce de meclis üyeleri olarak birlik içinde çalışmalar yürütmüştük. Şuanda da sadece Ak Parti’nin değil diğer partilerin meclis üyeleri ile birlikte mazbatamızı almaya geldik. Gerek kaymakamımız gerek meclis üyelerimiz gerekse halkımız bu birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sağlamıştı. Bundan sonrada sağlamaya devam edeceklerini biliyorum. Tüm Seydişehir halkına bize bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyor ve seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından, Kaymakam ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı, törene eşi ile gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer 25 Belediye Meclis Üyeleri; Mehmet Çetiner, Zeki Koç, Harun Camcı, Hüseyin Gülpınar, Bayram Şentürk, Hasan Ustaoğlu, Mehmet Ali Bostancı, Muhammet Arıtürk, Azize Gül Harmanyeri, Hikmet Balcı, Mevlüt Polat, Meryem Semerci, Yaşar Aşıroğlu, Serdar Karayılan, Durmuş Onar, Hatime Kılınçoğlu, Ali Rıza Öztürk, Mehmet Altındağ, İlker Öksüz, Hacı Ünal, Ali Çelik, Kutret Bilban, Abdullah Saygı, Süleyman Çatlıoğlu, Abdullah Ünver mazbatalarını teslim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.