GAZİLER OSMANİYE’YE GİTTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2019 - 11:33, Güncelleme: 11.04.2019 - 11:33
 

GAZİLER OSMANİYE’YE GİTTİ

İlçemizde ikamet eden Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği üyeleri davetli oldukları Osmaniye Düziçi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı etkinliklerine katılmak üzere yola çıktılar.

Gazileri eşleri ile birlikte yolcu eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gazilerimiz vatanı uğruna canlarını ortaya koymuşlar. Bu vatan sizlere minnettardır. Bizler minnettarız. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yapılacak olan etkinliklere katılmak üzere Seydişehirli Gazilerimizi eşleri ile birlikte yolcu ettik. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyoruz.” dedi. Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara, “Her yıl gazilerimiz çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beyde bu etkinliklere katılabilmemiz bizlere destek oldu. Kendisine teşekkür ederiz.” dedi.
İlçemizde ikamet eden Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği üyeleri davetli oldukları Osmaniye Düziçi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı etkinliklerine katılmak üzere yola çıktılar.

Gazileri eşleri ile birlikte yolcu eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gazilerimiz vatanı uğruna canlarını ortaya koymuşlar. Bu vatan sizlere minnettardır. Bizler minnettarız. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yapılacak olan etkinliklere katılmak üzere Seydişehirli Gazilerimizi eşleri ile birlikte yolcu ettik. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyoruz.” dedi.

Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Emin Kara, “Her yıl gazilerimiz çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beyde bu etkinliklere katılabilmemiz bizlere destek oldu. Kendisine teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.