Otostop yaparak Türkiye’yi geziyorlar

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 05:34, Güncelleme: 20.04.2019 - 05:34
 

Otostop yaparak Türkiye’yi geziyorlar

Üniversite’de okuyan iki öğrenci otostop yaparak Türkiye’yi geziyor.

Ankara’da Liseden arkadaş olan Selçuk Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi öğrencisi Şevki Atalay, Karabük Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisi Mustafa Pelit Konya’dan başladıkları gezilerinde  ilk  durakları  Seydişehir  oldu. Otostop yaparak başladıkları gezilerini, Antalya, Muğla ve İzmir’de tamamlayacaklar. Geçen  yıl da aynı  yöntemle  batı  Karadeniz yolculuğu  yapan iki  kafadar  arkadaş vizelerin  bitmesi  ile  böyle  bir  karar  aldıklarını  ifade ederek ;’ Macera  olsun diye  geçen yıl  başladığımız  bu yolculuğa bu  kezde   Antalya,Muğla ve  İzmir bölgesini hem dinlenmek  hem de  ve  ülkemizin  çeşitli  bölgelerindeki  güzellikleri  tarihi  yerleri görmek  makastı  yapıyoruz.Bu  tür yolculuğu seçme  nedenimiz macera  olsun diye yapıyoruz. Macera olsun istiyoruz. İmkânsızlıktan değil.’’dedi. Amaçlarının bundan  sonra Doğu Karadenizi  görmek  olduğunu söyleyen  üniversite öğrencisi  iki  arkadaş mola  verdikleri yerlerde çadırlarında geceyi  geçirdiklerini  söyleyerek;’Aslında  çok zevkli  bir yolculuk oluyor. Bizi alan araçların şoförleri ile güzel sohbet yaparak yolculuğumuzu sürdürüyoruz.Ülkemizin çeşitli  insanları  ile  tanışıyoruz.Güzel  yurdumuzu tanıma  fırsatı buluyoruz.’’şeklinde konuştu.  
Üniversite’de okuyan iki öğrenci otostop yaparak Türkiye’yi geziyor.

Ankara’da Liseden arkadaş olan Selçuk Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi öğrencisi Şevki Atalay, Karabük Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisi Mustafa Pelit Konya’dan başladıkları gezilerinde  ilk  durakları  Seydişehir  oldu.

Otostop yaparak başladıkları gezilerini, Antalya, Muğla ve İzmir’de tamamlayacaklar.

Geçen  yıl da aynı  yöntemle  batı  Karadeniz yolculuğu  yapan iki  kafadar  arkadaş vizelerin  bitmesi  ile  böyle  bir  karar  aldıklarını  ifade ederek ;’ Macera  olsun diye  geçen yıl  başladığımız  bu yolculuğa bu  kezde   Antalya,Muğla ve  İzmir bölgesini hem dinlenmek  hem de  ve  ülkemizin  çeşitli  bölgelerindeki  güzellikleri  tarihi  yerleri görmek  makastı  yapıyoruz.Bu  tür yolculuğu seçme  nedenimiz macera  olsun diye yapıyoruz. Macera olsun istiyoruz. İmkânsızlıktan değil.’’dedi.

Amaçlarının bundan  sonra Doğu Karadenizi  görmek  olduğunu söyleyen  üniversite öğrencisi  iki  arkadaş mola  verdikleri yerlerde çadırlarında geceyi  geçirdiklerini  söyleyerek;’Aslında  çok zevkli  bir yolculuk oluyor. Bizi alan araçların şoförleri ile güzel sohbet yaparak yolculuğumuzu sürdürüyoruz.Ülkemizin çeşitli  insanları  ile  tanışıyoruz.Güzel  yurdumuzu tanıma  fırsatı buluyoruz.’’şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.