BAŞKAN TUTAL, TAHA BERK’İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 10:34, Güncelleme: 22.04.2019 - 10:34
 

BAŞKAN TUTAL, TAHA BERK’İN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Başkan Tutal, başkanlık koltuğuna oturma hayali olan Taha Berk Yaşar’ın hayalini gerçekleştirdi.

Başkan Tutal, Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan Taha Berk Yaşar ve Okul Müdürü Yasin Öşekçi ile bir süre sohbet etti. Kısa süreliğine başkanlık makamını kendisine teslim eden Başkan Tutal ‘’ Taha Başkanım şu an işleyiş size ait. İstediğiniz bir emriniz olursa talimat vererek çalışmalar hakkında bilgi alabilirsiniz. Seydişehir'de gördüğünüz eksik veya yapılmasını istediğiniz bir çalışma varsa hemen başlatabilirsiniz’’ dedi. Yasin Öşekçi ‘’Mehmet Başkan’ımız her şeyi yaptı, Taha Başkanım siz neler yapacaksınız? Seydişehir’in eksiği kalmadı sayılır, ama yapılabilecek şeyler vardır elbette’’ dedi. Başkan Tutal, başkanlık koltuğunda oturan Taha Berk Yaşar’a saat ve çeşitli hediyeler takdim etti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Başkan Tutal, başkanlık koltuğuna oturma hayali olan Taha Berk Yaşar’ın hayalini gerçekleştirdi.

Başkan Tutal, Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan Taha Berk Yaşar ve Okul Müdürü Yasin Öşekçi ile bir süre sohbet etti.

Kısa süreliğine başkanlık makamını kendisine teslim eden Başkan Tutal ‘’ Taha Başkanım şu an işleyiş size ait. İstediğiniz bir emriniz olursa talimat vererek çalışmalar hakkında bilgi alabilirsiniz. Seydişehir'de gördüğünüz eksik veya yapılmasını istediğiniz bir çalışma varsa hemen başlatabilirsiniz’’ dedi.

Yasin Öşekçi ‘’Mehmet Başkan’ımız her şeyi yaptı, Taha Başkanım siz neler yapacaksınız? Seydişehir’in eksiği kalmadı sayılır, ama yapılabilecek şeyler vardır elbette’’ dedi.

Başkan Tutal, başkanlık koltuğunda oturan Taha Berk Yaşar’a saat ve çeşitli hediyeler takdim etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.