EMİN PALAS, SEYDİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 01:44, Güncelleme: 22.04.2019 - 01:44
 

EMİN PALAS, SEYDİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle temsili olarak, İsmet Şen Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Emin Palas Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü oldu.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de temsili olarak makamına oturttuğu Emin Palas’a çeşitli hediyeler takdim ederek 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’den bir günlüğüne makam koltuğunu devralan Emin Palas’ın ilk işi telsiz ile Emniyet Personeline talimat vermek oldu. Değirmenci Mahallesinde oturan, İsmet Şen Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Emin Palas verdiği emirleri yerine getiren Emniyet personeline teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de; “Bu yavrularımız geleceğin Emniyet Müdürleri olacaklar. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutlar. Geleceklerinin aydınlık ve güvenli olmasını dilerim.” dedi. Müdür Özdemir, müdürlük koltuğunda oturan Emin Palas’a kol saati ve kitap hediye etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle temsili olarak, İsmet Şen Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Emin Palas Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü oldu.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de temsili olarak makamına oturttuğu Emin Palas’a çeşitli hediyeler takdim ederek 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’den bir günlüğüne makam koltuğunu devralan Emin Palas’ın ilk işi telsiz ile Emniyet Personeline talimat vermek oldu.

Değirmenci Mahallesinde oturan, İsmet Şen Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Emin Palas verdiği emirleri yerine getiren Emniyet personeline teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de; “Bu yavrularımız geleceğin Emniyet Müdürleri olacaklar. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutlar. Geleceklerinin aydınlık ve güvenli olmasını dilerim.” dedi.

Müdür Özdemir, müdürlük koltuğunda oturan Emin Palas’a kol saati ve kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.