sçim

23 NİSAN İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 10:46, Güncelleme: 23.04.2019 - 10:46
 

23 NİSAN İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Belediye önünde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlandı.

Gazi İlkokulu’nun hazırlamış olduğu 23 Nisan Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca’nın yanı sıra ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 23 Nisan Çocuk Bayramı programının sunuculuğunu ilkokul öğrencileri üstlendi. Kutlamalar sonunda Cumhuriyet Satranç Turnuvasında derece alanlara çeşitli hediyeler takdim edildi. Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları, müzik ve dans gösterileri, bağlama ve saz grubu dinletileri, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam eden program özellikle anaokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri sırasında meydan adeta renk cümbüşüne döndü. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve meclisimizin kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan’da resmi kutlamaların yanı sıra okullarda kendi bünyelerinde kutlamalarını gerçekleştirdi. Kaymakamlık tarafından düzenlenen, 140 öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında dereceye giren ilk 10 öğrenciye program sonunda hediyelerini Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal takdim etti. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Belediye önünde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kutlandı.

Gazi İlkokulu’nun hazırlamış olduğu 23 Nisan Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca’nın yanı sıra ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

23 Nisan Çocuk Bayramı programının sunuculuğunu ilkokul öğrencileri üstlendi. Kutlamalar sonunda Cumhuriyet Satranç Turnuvasında derece alanlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları, müzik ve dans gösterileri, bağlama ve saz grubu dinletileri, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam eden program özellikle anaokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri sırasında meydan adeta renk cümbüşüne döndü.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve meclisimizin kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan’da resmi kutlamaların yanı sıra okullarda kendi bünyelerinde kutlamalarını gerçekleştirdi.

Kaymakamlık tarafından düzenlenen, 140 öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında dereceye giren ilk 10 öğrenciye program sonunda hediyelerini Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.