sçim

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül'ün Başbuğ Alparslan Türkeş Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

Politika 03.04.2021 - 10:58, Güncelleme: 02.10.2022 - 22:24
 

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül'ün Başbuğ Alparslan Türkeş Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül'ün Başbuğ Alparslan Türkeş Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

  4 Nisan 1997 hepimiz için üzüntünün en üst seviyede yaşandığı gündü. Ömrünü Türk milletinin daha müreffeh yaşaması davasına adayan bu uğurda tabutluk dahil bir çok işkencelere maruz kalan Başbuğ Alparslan Türkeşin hakka yürüdüğü gündü.  Varlık sebebini bu necip millete hizmet olarak adlandıran ve bu uğurda milyonlarca genç yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeşi 24. Ölüm yıl dönümünde saygı rahmet ve şükranla anıyoruz. Dün yanında olmaktan büyük şeref ve onur duyan bizler bu günde emanetlerine ve ülküsüne sahip çıkmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Başbuğumuzun emanetlerine her geçen gün daha sıkı sarılacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Üstte gök çökmedikçe altta yağız yer yarılmadıkça Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü ve menfaatlarını savunmaktan bir adım geri durmayacağız. Milliyetçi Ülkücü hareketin başarısı için son nefer son nefes ve son damla kana kadar mücadelemizden asla vaz geçmeyeceğimizi 24. Ölüm yıldönümününde yad ettiğimiz Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyin manevi huzurunda Yüce Türk Milletine ve tüm ülküdaşlarımıza Teşkilâtım adına bir kez daha ifade eder saygılar sunarım.
MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül'ün Başbuğ Alparslan Türkeş Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

 

4 Nisan 1997 hepimiz için üzüntünün en üst seviyede yaşandığı gündü. Ömrünü Türk milletinin daha müreffeh yaşaması davasına adayan bu uğurda tabutluk dahil bir çok işkencelere maruz kalan Başbuğ Alparslan Türkeşin hakka yürüdüğü gündü.  Varlık sebebini bu necip millete hizmet olarak adlandıran ve bu uğurda milyonlarca genç yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeşi 24. Ölüm yıl dönümünde saygı rahmet ve şükranla anıyoruz.

Dün yanında olmaktan büyük şeref ve onur duyan bizler bu günde emanetlerine ve ülküsüne sahip çıkmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz.

Başbuğumuzun emanetlerine her geçen gün daha sıkı sarılacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Üstte gök çökmedikçe altta yağız yer yarılmadıkça Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü ve menfaatlarını savunmaktan bir adım geri durmayacağız.


Milliyetçi Ülkücü hareketin başarısı için son nefer son nefes ve son damla kana kadar mücadelemizden asla vaz geçmeyeceğimizi 24. Ölüm yıldönümününde yad ettiğimiz Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyin manevi huzurunda Yüce Türk Milletine ve tüm ülküdaşlarımıza Teşkilâtım adına bir kez daha ifade eder saygılar sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.