sçim

Ankara’da Seydişehir meseleleri istişare edildi .

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2021 - 07:27, Güncelleme: 06.04.2021 - 07:27
 

Ankara’da Seydişehir meseleleri istişare edildi .

Ankara’da Seydişehir meseleleri istişare edildi .

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Harun Tüfekçi ile Ankara’da buluşarak Seydişehirle ilgili istişarelerde bulundu. Ak Parti SKM Başkanı Harun Tüfekçi Kemalettin Atalay’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise verimli bir istişare toplantısı olduğunu belirterek Harun Tüfekçi’nin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
Ankara’da Seydişehir meseleleri istişare edildi .

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Harun Tüfekçi ile Ankara’da buluşarak Seydişehirle ilgili istişarelerde bulundu.

Ak Parti SKM Başkanı Harun Tüfekçi Kemalettin Atalay’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise verimli bir istişare toplantısı olduğunu belirterek Harun Tüfekçi’nin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.