Teravih namazları camilerde kılınmayacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2021 - 09:50, Güncelleme: 06.04.2021 - 09:50
 

Teravih namazları camilerde kılınmayacak

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." dedi.

  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ana teması "Şifa Ayı Ramazan" olan 2021 yılı Ramazan ayı bilgilendirme toplantısına katıldı. Erbaş, yaptıkları istişareler neticesinde teravih namazının camilerde değil evlerde kılınmasının uygun olduğuna karar verdiklerini açıkladı.  Erbaş, "Şayet bu süreçte salgının seyrine göre camilerimizde teravih namazı kılabilme imkanı olursa bunun da kararını alıp milletimizle paylaşırız." dedi.  "Aşı olmak orucu bozmaz" Din İşleri Yüksek Kurulunun aşı kararını da hatırlatan Erbaş, oruçluyken aşı olmakta bir sakıncanın olmadığını, bu durumun orucu bozmayacağını söyledi. 
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." dedi.
 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ana teması "Şifa Ayı Ramazan" olan 2021 yılı Ramazan ayı bilgilendirme toplantısına katıldı.

Erbaş, yaptıkları istişareler neticesinde teravih namazının camilerde değil evlerde kılınmasının uygun olduğuna karar verdiklerini açıkladı. 

Erbaş, "Şayet bu süreçte salgının seyrine göre camilerimizde teravih namazı kılabilme imkanı olursa bunun da kararını alıp milletimizle paylaşırız." dedi. 

"Aşı olmak orucu bozmaz"

Din İşleri Yüksek Kurulunun aşı kararını da hatırlatan Erbaş, oruçluyken aşı olmakta bir sakıncanın olmadığını, bu durumun orucu bozmayacağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.