sçim

TEMA VAKFINDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 04:49, Güncelleme: 07.04.2021 - 04:49
 

TEMA VAKFINDAN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

TEMA Vakfı Seydişehir Temsilciliği , Bozkır Remzi Demirci Anaokulundaki tüm öğrenci ve öğretmenlerin  katkısı ile fidan dikimi gerçekleştirdi.

  Fidan dikimine Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın ,Belediye Başkan Vekili ve Şube Müdürleri katıldı. Remzi Demirci Ana Okulu öğretmenlerinden TEMA Vakfı Bozkır Yetkilisi Merve Geçit ve Seydişehir Sorumlusu Hüseyin Atahan ve ekibi ile gerçekleştirilen etkinlikte minikler ile renkli anlar yaşadı. Kaymakam Muhammed Akın " Doğayla duygusal bağı olan, doğanın nasıl işlediğini bilen, günlük hayattaki tercihlerini doğaya göre yapan nesillerin yetiştirilmesi için böyle önemli projelerin devam etmesini dileyerek emeğe geçen herkese teşekkür etti."  
TEMA Vakfı Seydişehir Temsilciliği , Bozkır Remzi Demirci Anaokulundaki tüm öğrenci ve öğretmenlerin  katkısı ile fidan dikimi gerçekleştirdi.

 

Fidan dikimine Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın ,Belediye Başkan Vekili ve Şube Müdürleri katıldı.

Remzi Demirci Ana Okulu öğretmenlerinden TEMA Vakfı Bozkır Yetkilisi Merve Geçit ve Seydişehir Sorumlusu Hüseyin Atahan ve ekibi ile gerçekleştirilen etkinlikte minikler ile renkli anlar yaşadı.

Kaymakam Muhammed Akın " Doğayla duygusal bağı olan, doğanın nasıl işlediğini bilen, günlük hayattaki tercihlerini doğaya göre yapan nesillerin yetiştirilmesi için böyle önemli projelerin devam etmesini dileyerek emeğe geçen herkese teşekkür etti."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.