Hırsızlar telefon kablolarını çaldılar.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2021 - 01:01, Güncelleme: 08.04.2021 - 01:01
 

Hırsızlar telefon kablolarını çaldılar.

Seydişehir Ana Bağlar Mahallesinde 80 metre telefon kablosu hırsızlığı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre dün gece yarısı anabağlar mahallesi demirciler sanayine giden ana yolda bulunan havayi telefon hattının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığı öğrenildi. 200 lük olan kablonun maddi değeri tam olarak bilinmezken hırsızların polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.Aynı zamanda telefon hattının geçtiği ağaç direğin eğik olması dikkatlerden kaçmadı. Olay yerinde inceleme yapan emniyet teşkilatı hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı
Seydişehir Ana Bağlar Mahallesinde 80 metre telefon kablosu hırsızlığı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre dün gece yarısı anabağlar mahallesi demirciler sanayine giden ana yolda bulunan havayi telefon hattının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığı öğrenildi.

200 lük olan kablonun maddi değeri tam olarak bilinmezken hırsızların polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.Aynı zamanda telefon hattının geçtiği ağaç direğin eğik olması dikkatlerden kaçmadı.

Olay yerinde inceleme yapan emniyet teşkilatı hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.