Dünya Kırım Derneğinden Ali Saylam'a ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2021 - 02:21, Güncelleme: 08.04.2021 - 02:21
 

Dünya Kırım Derneğinden Ali Saylam'a ziyaret

Dünya Kırım Derneğinden Ali Saylam'a ziyaret

Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış kengere ile güven tazeleyen Ali  Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerek Kırım’da olsun gerek Türkiye’de olsun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Mustafa Sarıkamış veren el ile alan el arasında bir köprü olmaya çalışıyoruz dedi. Gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu belirten Sarıkamış Ali Saylam’ı Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan’ı seçilmesi nedeniyle tebrik etti.
Dünya Kırım Derneğinden Ali Saylam'a ziyaret

Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış kengere ile güven tazeleyen Ali  Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerek Kırım’da olsun gerek Türkiye’de olsun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Mustafa Sarıkamış veren el ile alan el arasında bir köprü olmaya çalışıyoruz dedi.

Gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu belirten Sarıkamış Ali Saylam’ı Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan’ı seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.