ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2021 - 04:49, Güncelleme: 12.04.2021 - 04:49
 

ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETLEDİ

ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETLEDİ

  Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri ramazan ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren fırınlarda denetimlerde bulundu.   Başkan Tutal, ekiplerin belediye sınırları içerisinde bulunan ekmek fırınları ve imalathanelerde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla denetimler yaptıklarını kaydetti.   Seydişehir Belediyesi zabıta ekiplerinin Ramazan ayı boyunca imalathaneler ve satış yerlerinde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda denetimlerine devam edeceği bildirildi.   Başkan Tutal; “ekiplerimiz Ramazan ayı önceki denetimlerinde hijyen koşulları, çalışanların temizliği, gramaj, kıyafet temizliği konusunda gerekli incelemelerini yaptı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde uyarılarda bulundu. Hem insan sağlığı hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için denetimlerimiz ramazan ayı boyunca titizlikle sürdürülecek. Ramazan ayı içerisinde fırın işletmecileri için alınan kurallar hakkında da bilgilendirme yapan zabıta ekipleri kontrolleri yapılan fırınlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Bu denetimlerle vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.    
ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETLEDİ

 

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri ramazan ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren fırınlarda denetimlerde bulundu.

 

Başkan Tutal, ekiplerin belediye sınırları içerisinde bulunan ekmek fırınları ve imalathanelerde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla denetimler yaptıklarını kaydetti.

 

Seydişehir Belediyesi zabıta ekiplerinin Ramazan ayı boyunca imalathaneler ve satış yerlerinde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda denetimlerine devam edeceği bildirildi.

 

Başkan Tutal; “ekiplerimiz Ramazan ayı önceki denetimlerinde hijyen koşulları, çalışanların temizliği, gramaj, kıyafet temizliği konusunda gerekli incelemelerini yaptı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde uyarılarda bulundu. Hem insan sağlığı hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için denetimlerimiz ramazan ayı boyunca titizlikle sürdürülecek. Ramazan ayı içerisinde fırın işletmecileri için alınan kurallar hakkında da bilgilendirme yapan zabıta ekipleri kontrolleri yapılan fırınlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Bu denetimlerle vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.