Kısıtlamalar nedeniyle halk pazarı erken kapanacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2021 - 01:36, Güncelleme: 14.04.2021 - 01:36
 

Kısıtlamalar nedeniyle halk pazarı erken kapanacak

Kısıtlamalar nedeniyle halk pazarı erken kapanacak

  Seydişehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklama doğrusunda merkez ve semt pazarlarının sokağa çıkma yasağının 19:00 ‘da başlaması nedeniyle 18:00 da kapatılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dün yaptığı ramazan ayının ilk iki haftasında covid 19 tedbirlerinde biraz daha sıkı uygulamaya geçilerek kısmi kapanmaya geçilmesi hakkındaki açıklama doğrultusunda ilçemizde merkez ve semt pazarlarının sokağa çıkma yasağının 19:00 ‘da başlaması nedeniyle 18:00 da kapatılacağı Seydişehir Belediye Başkanlığınca bildirildi.
Kısıtlamalar nedeniyle halk pazarı erken kapanacak

 

Seydişehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklama doğrusunda merkez ve semt pazarlarının sokağa çıkma yasağının 19:00 ‘da başlaması nedeniyle 18:00 da kapatılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dün yaptığı ramazan ayının ilk iki haftasında covid 19 tedbirlerinde biraz daha sıkı uygulamaya geçilerek kısmi kapanmaya geçilmesi hakkındaki açıklama doğrultusunda ilçemizde merkez ve semt pazarlarının sokağa çıkma yasağının 19:00 ‘da başlaması nedeniyle 18:00 da kapatılacağı Seydişehir Belediye Başkanlığınca bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.