sçim

Saklambaç oyunu ilçeyi ayağa kaldırdı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2021 - 02:31, Güncelleme: 16.04.2021 - 02:31
 

Saklambaç oyunu ilçeyi ayağa kaldırdı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolduğu sanılan sekiz yaşındaki İbrahim D. İlçe yetkililerini ve vatandaşları ayağa kaldırdı.

Konya ili Seydişehir ilçesi Kızılcalar Mahallesi 153380 Sokakta oturan Mehmet , Emine  D çiftinin  5 çocuğundan biri olan İhsan Tekin İlk Okulu 3. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İbrahim D.  dün akşam 20:00 sularında kayıp oldu. İbrahim D’nin kaybolması nedeniyle İlçe Belediyesinden yaklaşık altı buçuk saat kayıp ilanı verildi. Emniyet ekibleri , belediye ekibi ve dışarı çıkma yasağı olmasına rağmen çok sayıda mahalle sakinlerinin uzun uğraşı sonrasında İbrahim D nin sokakta saklambaç oynamak için dışarı çıktığı ,karşı komşuları olan Suriyeli komşularının merdivenin altında mahalle komşuları Raşit Yılmaz tarafından gece saat 02:30 bulundu. Ailesine teslim edilen İbrahim D. sonrasinda kendisini bulan Raşit Yılmaz  ile beraber hatıra fotoğrafı çekindiler.   HABER :BURAK SAYLAM
Konya’nın Seydişehir ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolduğu sanılan sekiz yaşındaki İbrahim D. İlçe yetkililerini ve vatandaşları ayağa kaldırdı.

Konya ili Seydişehir ilçesi Kızılcalar Mahallesi 153380 Sokakta oturan Mehmet , Emine  D çiftinin  5 çocuğundan biri olan İhsan Tekin İlk Okulu 3. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İbrahim D.  dün akşam 20:00 sularında kayıp oldu.

İbrahim D’nin kaybolması nedeniyle İlçe Belediyesinden yaklaşık altı buçuk saat kayıp ilanı verildi.

Emniyet ekibleri , belediye ekibi ve dışarı çıkma yasağı olmasına rağmen çok sayıda mahalle sakinlerinin uzun uğraşı sonrasında İbrahim D nin sokakta saklambaç oynamak için dışarı çıktığı ,karşı komşuları olan Suriyeli komşularının merdivenin altında mahalle komşuları Raşit Yılmaz tarafından gece saat 02:30 bulundu.

Ailesine teslim edilen İbrahim D. sonrasinda kendisini bulan Raşit Yılmaz  ile beraber hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

HABER :BURAK SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.