Saadet Partisinden "Bir Dileğim Var!" Kampanyası

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2021 - 11:06, Güncelleme: 19.04.2021 - 11:06
 

Saadet Partisinden "Bir Dileğim Var!" Kampanyası

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla  "Bir Dileğim Var!" adlı sorun ve dilek takip kampanyası başlatıldı.

  Paylaşımda yer alan afişte '' Soru ve Sorunlarınızı Bize İletin Sesiniz Olalım" sloganına ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun açıkladığı Geçim İttifakı Kampanyasının logosuna yer verildi. İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada "Pandemi nedeniyle insanımız ile yüz yüze buluşma ve konuşma imkanımız azaldı. Özellikle içerisinde bulunduğumuz günlerde vakaların yüksek bir seyirde artışının devam etmesi nedeniyle vatandaşlarımızın sorunlarından ve düşüncelerinden dijital bir form ile haberdar olmak istiyoruz. Form aracılığıyla ulaşan bilgiler üzerine politika geliştirmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi sorunlarını, dileklerini paylaşabilecekleri dijital dilek formumuzu doldurmaya davet ediyoruz. Formumuza Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığımızın Facebook, İnstagram, Twitter hesaplarından ulaşabilirsiniz. " ifadelerine yer verildi.
Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla  "Bir Dileğim Var!" adlı sorun ve dilek takip kampanyası başlatıldı.

 

Paylaşımda yer alan afişte '' Soru ve Sorunlarınızı Bize İletin Sesiniz Olalım" sloganına ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun açıkladığı Geçim İttifakı Kampanyasının logosuna yer verildi.

İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada "Pandemi nedeniyle insanımız ile yüz yüze buluşma ve konuşma imkanımız azaldı. Özellikle içerisinde bulunduğumuz günlerde vakaların yüksek bir seyirde artışının devam etmesi nedeniyle vatandaşlarımızın sorunlarından ve düşüncelerinden dijital bir form ile haberdar olmak istiyoruz. Form aracılığıyla ulaşan bilgiler üzerine politika geliştirmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi sorunlarını, dileklerini paylaşabilecekleri dijital dilek formumuzu doldurmaya davet ediyoruz. Formumuza Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığımızın Facebook, İnstagram, Twitter hesaplarından ulaşabilirsiniz. " ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.