Sosyal Hizmet Merkezi Müdüründen ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2021 - 02:06, Güncelleme: 19.04.2021 - 02:06
 

Sosyal Hizmet Merkezi Müdüründen ziyaret

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Seydişehir Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Muhammed Kiremitçi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilciliğini  ziyaret etti.

  Kısa süre önce hizmete giren Seydişehir  Sosyal Hizmet Merkezi Kurumunu tanıtmak amacıyla yapılan ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi hazır bulundu. Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammed Kiremitçi kurumlarının çalışma alanlarından biride şehit aileleri ve gaziler olduğunu belirterek . “Bu ziyaretimizin amacı kurumumuzu tanıtmak ve sayın dernek üyeleri ile tanışmak. Bizim çalışma alanlarımızda engelliler, kadınlar, çocuklar gibi mağdur olan bir kitle yer alıyor. Yine çalışma alanlarımızdan olan şehit aileleri ve gaziler ise mağrurlar kısmını oluşturuyor. Bende aynı zamanda bir şehit kardeşiyim. Sizlere hizmet etmekten onur duyacağım. “Dedi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi          Yakup Söğüt ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek : Hemşerimiz olan aynı zamanda derneğimize yakın bir arkadaşımız olan Muhammed Kiremitçi Beyefendiye teşekkür ederiz. Görevinde başarılar dileriz dedi.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Seydişehir Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Muhammed Kiremitçi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilciliğini  ziyaret etti.

 

Kısa süre önce hizmete giren Seydişehir  Sosyal Hizmet Merkezi Kurumunu tanıtmak amacıyla yapılan ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi hazır bulundu.

Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammed Kiremitçi kurumlarının çalışma alanlarından biride şehit aileleri ve gaziler olduğunu belirterek . “Bu ziyaretimizin amacı kurumumuzu tanıtmak ve sayın dernek üyeleri ile tanışmak. Bizim çalışma alanlarımızda engelliler, kadınlar, çocuklar gibi mağdur olan bir kitle yer alıyor. Yine çalışma alanlarımızdan olan şehit aileleri ve gaziler ise mağrurlar kısmını oluşturuyor. Bende aynı zamanda bir şehit kardeşiyim. Sizlere hizmet etmekten onur duyacağım. “Dedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi          Yakup Söğüt ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek : Hemşerimiz olan aynı zamanda derneğimize yakın bir arkadaşımız olan Muhammed Kiremitçi Beyefendiye teşekkür ederiz. Görevinde başarılar dileriz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.