sçim

Seydişehir Sivil Toplum örgütlerinden Seydişehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2021 - 12:42, Güncelleme: 20.04.2021 - 12:42
 

Seydişehir Sivil Toplum örgütlerinden Seydişehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret.

Konya İli Seydişehir ilçesinde Sivil Toplum örgütleri başkanları Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar , Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar ,Et ve Süt Birliği Başkanı Ergün Balcı, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ramazan Çınar ,Avcılık ve Atıcılık  Derneği Başkanı Soner Güler katıldı. Ziyarette konuşan  Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam “Sivil toplum örgütleri her ne kadar mütevaziliği elden bırakmasa da seçimle gelen ortalama otuz beş bin kişiyi temsil eden bir kitleden oluşturuyor. Sizlerin ziyareti beni onurlandırdı. Birlik ve beraberlik içinde yapacağım her adımın ilçemizi öne götüreceğine inanıyorum ”dedi
Konya İli Seydişehir ilçesinde Sivil Toplum örgütleri başkanları Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar , Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar ,Et ve Süt Birliği Başkanı Ergün Balcı, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ramazan Çınar ,Avcılık ve Atıcılık  Derneği Başkanı Soner Güler katıldı.

Ziyarette konuşan  Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam “Sivil toplum örgütleri her ne kadar mütevaziliği elden bırakmasa da seçimle gelen ortalama otuz beş bin kişiyi temsil eden bir kitleden oluşturuyor. Sizlerin ziyareti beni onurlandırdı. Birlik ve beraberlik içinde yapacağım her adımın ilçemizi öne götüreceğine inanıyorum ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.