MHP'DEN 23 NİSAN MESAJI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 06:01, Güncelleme: 22.04.2021 - 06:01
 

MHP'DEN 23 NİSAN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı EYYUP Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

  MHP İlçe  Başkanı EYYUP Gül, milli birlik ve beraberlik günü olarak kutlanan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini dilerim. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirmiş ve bu önemli günü millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan yarının büyükleri çocuklara armağan etmiştir. Meclisin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu davranışı ile çocuklara olan sevgisini en üst seviyede ispat etmiştir.  “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımıza hizmeti geçmiş bütün ecdadımızı saygıyla yad ederken, birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mili iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydişehir İlçe Başkanı EYYUP Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

MHP İlçe  Başkanı EYYUP Gül, milli birlik ve beraberlik günü olarak kutlanan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirmiş ve bu önemli günü millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan yarının büyükleri çocuklara armağan etmiştir. Meclisin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu davranışı ile çocuklara olan sevgisini en üst seviyede ispat etmiştir.

 “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımıza hizmeti geçmiş bütün ecdadımızı saygıyla yad ederken, birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mili iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.