SEYDİŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI 23 NISAN MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2021 - 12:56, Güncelleme: 23.04.2021 - 12:56
 

SEYDİŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI 23 NISAN MESAJI

Yüce Milletimizin hürriyet  ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümünü hep beraber coşkuyla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi ülkenin yönetiminde her türlü etki, baskı ve mandayı reddettiği, Millet iradesinin tecelligahı olan TBMM’nin açıldığı tarihtir. Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir. Bu vesileyle yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini; hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 101. yıldönümünün aziz milletimize ve ülkemize yeni bir soluk ve heyecan getirmesini diliyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını, muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.Bıraktıkları kutlu miras sonsuza kadar yaşatılacaktır.   Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Seydişehir Ilçe Başkanı Fatih KARAASLAN

Yüce Milletimizin hürriyet  ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümünü hep beraber coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi ülkenin yönetiminde her türlü etki, baskı ve mandayı reddettiği, Millet iradesinin tecelligahı olan TBMM’nin açıldığı tarihtir.

Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir.

Bu vesileyle yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini; hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 101. yıldönümünün aziz milletimize ve ülkemize yeni bir soluk ve heyecan getirmesini diliyorum.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını, muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.Bıraktıkları kutlu miras sonsuza kadar yaşatılacaktır.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Seydişehir Ilçe Başkanı

Fatih KARAASLAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.