Kaymakam Erdoğan, spor salonu ve sera bahçesini inceledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2021 - 01:56, Güncelleme: 27.04.2021 - 01:56
 

Kaymakam Erdoğan, spor salonu ve sera bahçesini inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu ve sera bahçesi çalışmalarını incelemek üzere ziyarette bulundu.

  Kaymakam Aydın Erdoğan, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Meslek Lisesi Sera bahçesini ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu. Sera ve Salonunun ilçeye öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Erdoğan, öğrencilerin iklim şartlarından etkilenmeden ve okullarından uzaklaşmadan spor yapabileceklerini sera bahçesinde de tarımsal bilgilerini geliştireceklerini söyledi. Seydişehir’in büyük bir tarım potansiyeline ve sportif faaliyetlere sahip olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Meslek lisemizin tarım derslerinde en etkin, en üretken alanlarından biri de seracılık. Öğrencilerimiz burada hem kendilerini geliştirip değer üretenlere destek ve örnek olacaklardır. Sportif faaliyetleri de okullarında yapacaklardır. Emeği geçen okul yönetimini ve öğretmenlerimizi kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu ve sera bahçesi çalışmalarını incelemek üzere ziyarette bulundu.

 

Kaymakam Aydın Erdoğan, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Meslek Lisesi Sera bahçesini ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu.
Sera ve Salonunun ilçeye öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Erdoğan, öğrencilerin iklim şartlarından etkilenmeden ve okullarından uzaklaşmadan spor yapabileceklerini sera bahçesinde de tarımsal bilgilerini geliştireceklerini söyledi.

Seydişehir’in büyük bir tarım potansiyeline ve sportif faaliyetlere sahip olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Meslek lisemizin tarım derslerinde en etkin, en üretken alanlarından biri de seracılık. Öğrencilerimiz burada hem kendilerini geliştirip değer üretenlere destek ve örnek olacaklardır. Sportif faaliyetleri de okullarında yapacaklardır. Emeği geçen okul yönetimini ve öğretmenlerimizi kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.