BAŞKAN TUTAL EKMEK FIRINI VE BUTİK DÜKKAN İNŞAAT ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2021 - 10:59, Güncelleme: 28.04.2021 - 10:59
 

BAŞKAN TUTAL EKMEK FIRINI VE BUTİK DÜKKAN İNŞAAT ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  yapımına başlanılan “Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar” inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda temelleri geçtiğimiz günlerde atılan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Başkan Tutal inşaat çalışmaları hızla devam eden proje hakkında bilgi alarak projenin tamamlanmasıyla birlikte Konya-Antalya yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydetti. Konya-Antalya yolunun cazibesini arttırmak, bu yolun şehrimize kattığı katma değeri daha da arttırmak amacıyla böyle bir projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’imize kazandırdığımız vizyon projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar projemiz 1000 m² alanda inşa ediliyor. Yaklaşık 2 milyonluk projemiz 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkanlardan oluşuyor. Şehrimiz için büyük önem taşıyan bu projemizin Seydişehir’imize, Konya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Seydişehir’e birçok alanda yeni yatırımlarla istihdam sağlayacak projelere devam ettiklerini belirten  Başkan Tutal; “bugüne kadar şehrimizin istihdam konusunda daha da büyük mesafeler alması için birçok alanda gerçekleştirdiğimiz girişim ve yeni yatırımlarla önemli projeleri hayata geçirdik. Bu projelerimizden birisini daha ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında şehrimiz daha da katma değer üretecek. Bu yapılacak olan tesis ile hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda ayrıca geçmiş özümüzde bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  yapımına başlanılan “Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar” inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda temelleri geçtiğimiz günlerde atılan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Başkan Tutal inşaat çalışmaları hızla devam eden proje hakkında bilgi alarak projenin tamamlanmasıyla birlikte Konya-Antalya yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydetti.

Konya-Antalya yolunun cazibesini arttırmak, bu yolun şehrimize kattığı katma değeri daha da arttırmak amacıyla böyle bir projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’imize kazandırdığımız vizyon projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar projemiz 1000 m² alanda inşa ediliyor. Yaklaşık 2 milyonluk projemiz 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkanlardan oluşuyor. Şehrimiz için büyük önem taşıyan bu projemizin Seydişehir’imize, Konya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seydişehir’e birçok alanda yeni yatırımlarla istihdam sağlayacak projelere devam ettiklerini belirten  Başkan Tutal; “bugüne kadar şehrimizin istihdam konusunda daha da büyük mesafeler alması için birçok alanda gerçekleştirdiğimiz girişim ve yeni yatırımlarla önemli projeleri hayata geçirdik. Bu projelerimizden birisini daha ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında şehrimiz daha da katma değer üretecek. Bu yapılacak olan tesis ile hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda ayrıca geçmiş özümüzde bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.