sçim

Faturanın arasında bulunan 35 TL sahibine teslim edildi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2021 - 11:18, Güncelleme: 28.04.2021 - 11:18
 

Faturanın arasında bulunan 35 TL sahibine teslim edildi

Seydişehir'de su faturasına sarılı 35 TL, Taraşçı Mahallesindeki sahibine teslim edildi.

Önceki gün su faturası yatırmak için ilçe merkezine gelen 66 yaşındaki Faruk Acar, su faturasını ödedikten sonra faturaya sardığı para üstü 35 lirayı düşürdü. Bir süre sonra cebinde parasının olmadığı ve parasını düşürdüğünü anlayan Acar, üzüntüyle evinine döndü. Yoldan geçerken faturanın içerisinde bulunan parayı fark eden bir kişi durumu zabıta ekiplerine iletti. Seydişehir Belediye Zabıta ekipleri su faturası üzerinde bulunan adresten yola çıkarak Faruk Acar'a ulaştı. Parasını zabıta ekiplerinden teslim alan Acar, "Helal paraymış, bulundu. Paramı bularak zabıta ekiplerine teslim eden kardeşime ve zabıta ekiplerine çok teşekkür ederim. Mübarek günlerde benim yüzümü güldürdüler Allah da onların yüzünü güldürsün." dedi.
Seydişehir'de su faturasına sarılı 35 TL, Taraşçı Mahallesindeki sahibine teslim edildi.

Önceki gün su faturası yatırmak için ilçe merkezine gelen 66 yaşındaki Faruk Acar, su faturasını ödedikten sonra faturaya sardığı para üstü 35 lirayı düşürdü.

Bir süre sonra cebinde parasının olmadığı ve parasını düşürdüğünü anlayan Acar, üzüntüyle evinine döndü.

Yoldan geçerken faturanın içerisinde bulunan parayı fark eden bir kişi durumu zabıta ekiplerine iletti.

Seydişehir Belediye Zabıta ekipleri su faturası üzerinde bulunan adresten yola çıkarak Faruk Acar'a ulaştı.

Parasını zabıta ekiplerinden teslim alan Acar, "Helal paraymış, bulundu. Paramı bularak zabıta ekiplerine teslim eden kardeşime ve zabıta ekiplerine çok teşekkür ederim. Mübarek günlerde benim yüzümü güldürdüler Allah da onların yüzünü güldürsün." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.