BAŞKAN TUTAL, “BİZ ALIN TERİNİN ÖNEMİNİ BİLEN BİR MİLLETİZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2021 - 10:54, Güncelleme: 30.04.2021 - 10:54
 

BAŞKAN TUTAL, “BİZ ALIN TERİNİN ÖNEMİNİ BİLEN BİR MİLLETİZ”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

  Tutal,  “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi. Başkan Tutal, emeğiyle hayatını kazanan ve alın teri dökerek üreten, üretilenle ülkenin ekonomik anlamda kalkınmasında büyük rol oynayan işçi ve emekçi çalışanların sosyal ve ekonomik hayata kazandırdıklarının önemli olduğunu kaydetti. Yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, oyun alanları, parklar, alt yapı, ulaşım kısacası her alanda işçilerin alın teri ve emeğinin olduğunu kaydeden Başkan Tutal; Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında en büyük paylardan biri çalışan, üreten işçi ve emekçilerdir. Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Peygamber Efendimizin de dediği gibi işçinin alın teri kurumadan ücreti ödenmelidir. Her türlü şartta emek evren işçi kardeşimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özel gün ve gecelerimizin anlamı daha da artmaktadır. Umuyorum ki böyle günler birliğimizin ve berberliğimizi pekiştiği ve emeklerimizin nihayete kavuştuğu günler olur. Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

Tutal,  “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.

Başkan Tutal, emeğiyle hayatını kazanan ve alın teri dökerek üreten, üretilenle ülkenin ekonomik anlamda kalkınmasında büyük rol oynayan işçi ve emekçi çalışanların sosyal ve ekonomik hayata kazandırdıklarının önemli olduğunu kaydetti.

Yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, oyun alanları, parklar, alt yapı, ulaşım kısacası her alanda işçilerin alın teri ve emeğinin olduğunu kaydeden Başkan Tutal; Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında en büyük paylardan biri çalışan, üreten işçi ve emekçilerdir.

Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Peygamber Efendimizin de dediği gibi işçinin alın teri kurumadan ücreti ödenmelidir. Her türlü şartta emek evren işçi kardeşimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özel gün ve gecelerimizin anlamı daha da artmaktadır. Umuyorum ki böyle günler birliğimizin ve berberliğimizi pekiştiği ve emeklerimizin nihayete kavuştuğu günler olur. Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.