sçim

Otomobile silahlı saldırı! Vuruldu, yaralı halde aracıyla kaçmaya çalıştı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2021 - 10:51, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:51
 

Otomobile silahlı saldırı! Vuruldu, yaralı halde aracıyla kaçmaya çalıştı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kişi, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. O halde aracıyla kaçmaya çalışan yaralı, görenlerin ihbarıyla hastaneye kaldırıldı. Zanlının yakalanması uzun sürmedi.

Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesinde yaşanan olayda, M.A. (35) mahalle meydanındayken içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açıldı. Yaralı halde otomobiliyle meydandan uzaklaşmaya çalışan M.A, ilkokul yakınlarındaki köprü üzerine kadar gidebildi. Sol ayak baldırına isabet eden kurşunla yaralanan M.A, çağrılan ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralı daha sonra Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. HASTANEDE GERGİNLİK YAŞANDI Yaralı yakınlarının olayı haber alır almaz hastaneye gelmesi nedeniyle kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis geniş güvenlik önlemi alarak tarafları sakinleştirdi. ŞÜPHELİ YAKALANDI Olay yerinde ve araçta jandarmanın yaptığı incelemede, otomobilin arka ve yan camlarına 2 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma, şüpheli O.A’yı kısa sürede yakaladı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kişi, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. O halde aracıyla kaçmaya çalışan yaralı, görenlerin ihbarıyla hastaneye kaldırıldı. Zanlının yakalanması uzun sürmedi.

Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesinde yaşanan olayda, M.A. (35) mahalle meydanındayken içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açıldı. Yaralı halde otomobiliyle meydandan uzaklaşmaya çalışan M.A, ilkokul yakınlarındaki köprü üzerine kadar gidebildi.

Sol ayak baldırına isabet eden kurşunla yaralanan M.A, çağrılan ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralı daha sonra Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

HASTANEDE GERGİNLİK YAŞANDI

Yaralı yakınlarının olayı haber alır almaz hastaneye gelmesi nedeniyle kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis geniş güvenlik önlemi alarak tarafları sakinleştirdi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olay yerinde ve araçta jandarmanın yaptığı incelemede, otomobilin arka ve yan camlarına 2 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma, şüpheli O.A’yı kısa sürede yakaladı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.