sçim

Konya yolunda kaza 3 kişi öldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2021 - 07:42, Güncelleme: 07.07.2021 - 07:42
 

Konya yolunda kaza 3 kişi öldü

Konya yolunda kaza 3 kişi öldü

Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü bir kişi ise yaralandı. Seydişehir-Konya Karayolu kana bulandı. Alınan bilgiye göre kaza Seydişehir-Konya Karayolu 40. kilometrede Bulumya mevkiinde iki aracın çarpışmasıyla meydana geldi.  Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevkedildi. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken 3 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.       Öte yandan kazada 1 kişinin de ağır yaralı olduğu bildirildi.
Konya yolunda kaza 3 kişi öldü

Seydişehir-Konya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü bir kişi ise yaralandı.

Seydişehir-Konya Karayolu kana bulandı. Alınan bilgiye göre kaza Seydişehir-Konya Karayolu 40. kilometrede Bulumya mevkiinde iki aracın çarpışmasıyla meydana geldi.

 Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevkedildi. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken 3 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

 

 

Öte yandan kazada 1 kişinin de ağır yaralı olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.