Seydişehir Kızılay Başkanı Balcı’ya Plaket

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2021 - 11:01, Güncelleme: 09.07.2021 - 11:01
 

Seydişehir Kızılay Başkanı Balcı’ya Plaket

Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu aile birliği başkanı Mustafa Bağcı, Türk Kızılay’ı şube başkanı Tevfik Balcı’ya okulun eğitimine desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

  Okul aile birliği başkanı Bağcı, Kızılay başkanı Tevfik Balcı’nın projelere katkı sağladığı ve eğitime göstermiş olduğu duyarlı yardımlardan dolayı teşekkür etmek için plaketle onurlandırmak istediklerini söyledi. Sosyal sorumluluk ve yardımlaşma programlarında her daim eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirten Başkan Tevfik Balcı: "Eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. En fazla yardım isteyen insanlarımızın eğitim düşüklüğü cehalet ve fakirlikten kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Onun için cehalet fakirliğin ortadan kalkması ancak eğitim kurumlarına bağlıdır. Bizde bu nedenle okullarımızı önemsiyoruz’’ dedi. Plaket takdiminde okul müdürü Celalettin Örküt ve Müdür Yardımcısı H. İbrahim Kavurgacı’da bulundu.
Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesi Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu aile birliği başkanı Mustafa Bağcı, Türk Kızılay’ı şube başkanı Tevfik Balcı’ya okulun eğitimine desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

 

Okul aile birliği başkanı Bağcı, Kızılay başkanı Tevfik Balcı’nın projelere katkı sağladığı ve eğitime göstermiş olduğu duyarlı yardımlardan dolayı teşekkür etmek için plaketle onurlandırmak istediklerini söyledi.

Sosyal sorumluluk ve yardımlaşma programlarında her daim eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirten Başkan Tevfik Balcı:

"Eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. En fazla yardım isteyen insanlarımızın eğitim düşüklüğü cehalet ve fakirlikten kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Onun için cehalet fakirliğin ortadan kalkması ancak eğitim kurumlarına bağlıdır. Bizde bu nedenle okullarımızı önemsiyoruz’’ dedi.

Plaket takdiminde okul müdürü Celalettin Örküt ve Müdür Yardımcısı H. İbrahim Kavurgacı’da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.