ak

Hain kalkışmak milli iradeye darbe vuramaz

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2021 - 06:38, Güncelleme: 14.07.2021 - 06:38
 

Hain kalkışmak milli iradeye darbe vuramaz

Hain kalkışmak milli iradeye darbe vuramaz

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Mesajında hain darbe girişimi üzerinden beş yıl geçtiğini ifade eden Başkan Atalay; canlarını vatan uğruna kaybeden şehitlerimize rahmet, aziz gazilerimize de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   “O gece yapılan bu hain kalkışma Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir” diyerek sözlerine başlayan Atalay,”15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uydu. Sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze almak pahasına darbe girişimini başarısızlığa uğrattı.   Hiçbir darbenin meşru olmadığının, demokrasilerde yeri olmadığının altını çizen Kemalettin Atalay, “ Yüce Türk Milletinin karakteri birçok erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milleti bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde birçok kez göstermiştir. İşte bunların sonuncusu, millet olmanın ruhunu, birlikteliğini ve gücünü dosta düşmana bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz destanıdır.   15 Temmuz gecesi yaşanan şanlı direnişi hatırlayacak, hatırlatacak, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anmaya devam edeceğiz. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından Türkiye’ye, milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu vesile ile Milli İrade Meydanında Kaymakamlığımızca düzenlenecek anma programına tüm halkımızın katılım göstermesini bekliyoruz. İlk günkü gibi omuz omuza kılacağımız yatsı namazının ardından gerçekleşecek program ile destanın nesiller boyunca hatırlanmasına katkı sağlayacağız. ” Şeklinde konuştu.
Hain kalkışmak milli iradeye darbe vuramaz

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Mesajında hain darbe girişimi üzerinden beş yıl geçtiğini ifade eden Başkan Atalay; canlarını vatan uğruna kaybeden şehitlerimize rahmet, aziz gazilerimize de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

“O gece yapılan bu hain kalkışma Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir” diyerek sözlerine başlayan Atalay,”15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uydu. Sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze almak pahasına darbe girişimini başarısızlığa uğrattı.

 

Hiçbir darbenin meşru olmadığının, demokrasilerde yeri olmadığının altını çizen Kemalettin Atalay, “ Yüce Türk Milletinin karakteri birçok erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milleti bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde birçok kez göstermiştir. İşte bunların sonuncusu, millet olmanın ruhunu, birlikteliğini ve gücünü dosta düşmana bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz destanıdır.

 

15 Temmuz gecesi yaşanan şanlı direnişi hatırlayacak, hatırlatacak, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anmaya devam edeceğiz. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından Türkiye’ye, milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu vesile ile Milli İrade Meydanında Kaymakamlığımızca düzenlenecek anma programına tüm halkımızın katılım göstermesini bekliyoruz. İlk günkü gibi omuz omuza kılacağımız yatsı namazının ardından gerçekleşecek program ile destanın nesiller boyunca hatırlanmasına katkı sağlayacağız. ” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.