ak

Korkutan Manzaralar!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2021 - 11:47, Güncelleme: 16.07.2021 - 11:47
 

Korkutan Manzaralar!

Bayram öncesi özellikle PTT önündeki yoğunluk tedirgin ediyor.

Resmi tatilin başlayacak olmasıyla PTT den aylığını alan çok sayıda vatandaş zaman kısıtlamasından dolayı aylıklarını almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Edinilen bilgiye göre daha önce ayın 19-26 günleri arasında yaşlı, dul, yetim ve emekli aylığını alan vatandaşların bayram tatilinin uzamasıyla ödemelerin 3 güne sığdırılmasının PTT’nin önünde yoğunluğa sebep olduğu öğrenildi. Bayram öncesi oluşan bu kalabalık manzaralar ilçemizde de son günlerde artan Koronavirüs pozitif vaka sayılarının daha da artmasına sebep olacağı düşüncesiyle kaygı oluşturdu. Diğer yandan bankalar, vergi dairesi, ödeme alan diğer kurumlarda da aynı manzaraların yaşandığı görüldü. İlçemizde ve Konya’da an itibariyle Delta varyantının görülmediği ancak vakalarda artışın yaşandığı, bayram öncesi ve bayramda korunma tedbirleri alınmaz ve yetkililerde gerekli denetimleri yapmazsa vakaların artmasından korkuluyor. Haber: Arzu Saylam
Bayram öncesi özellikle PTT önündeki yoğunluk tedirgin ediyor.

Resmi tatilin başlayacak olmasıyla PTT den aylığını alan çok sayıda vatandaş zaman kısıtlamasından dolayı aylıklarını almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre daha önce ayın 19-26 günleri arasında yaşlı, dul, yetim ve emekli aylığını alan vatandaşların bayram tatilinin uzamasıyla ödemelerin 3 güne sığdırılmasının PTT’nin önünde yoğunluğa sebep olduğu öğrenildi.

Bayram öncesi oluşan bu kalabalık manzaralar ilçemizde de son günlerde artan Koronavirüs pozitif vaka sayılarının daha da artmasına sebep olacağı düşüncesiyle kaygı oluşturdu.

Diğer yandan bankalar, vergi dairesi, ödeme alan diğer kurumlarda da aynı manzaraların yaşandığı görüldü.

İlçemizde ve Konya’da an itibariyle Delta varyantının görülmediği ancak vakalarda artışın yaşandığı, bayram öncesi ve bayramda korunma tedbirleri alınmaz ve yetkililerde gerekli denetimleri yapmazsa vakaların artmasından korkuluyor.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.