Emniyet Güçleri Motosikletlilere Göz Açtırmıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2021 - 11:12, Güncelleme: 17.07.2021 - 11:12
 

Emniyet Güçleri Motosikletlilere Göz Açtırmıyor

Emniyet Güçleri Motorlulara Göz Açtırmıyor

İlçemizde trafik ekipleri havaların ısınmasıyla  motosiklet uygulamasına hız verdi. Ehliyetsiz kayıtsız ve belge eksikliği olan  ve hız yapan motosiklet sürücülerine göz açtırmayan ilçe trafik ekipleri bu uygulamanın yaz boyu devam edeceğini bildirdi. Son uygulamada çok sayıda motosiklet sürücüsüne ceza yazan ve bazı motosikletleri de trafikten men eden trafik ekipleri sürücüleri uyararak bu uygulamaların aralıksız devam edeceğini cezai müeddeye karşı kalmamaları için kurallara uymaların ve eksik belge olanların trafiğe çıkmamalarını istediler. Bazı motosikletlerin eksiklerinin fazla olmasından dolayı kesilen cezaların motosiklet fiyatından fazla olduğu özellikle genç sürücülerin ebeveynlerinin çocuklarına sahip çıkarak bu olumsuz durumla karşı karşıya gelmemeleri için uyarıldı.
Emniyet Güçleri Motorlulara Göz Açtırmıyor

İlçemizde trafik ekipleri havaların ısınmasıyla  motosiklet uygulamasına hız verdi.

Ehliyetsiz kayıtsız ve belge eksikliği olan  ve hız yapan motosiklet sürücülerine göz açtırmayan ilçe trafik ekipleri bu uygulamanın yaz boyu devam edeceğini bildirdi.

Son uygulamada çok sayıda motosiklet sürücüsüne ceza yazan ve bazı motosikletleri de trafikten men eden trafik ekipleri sürücüleri uyararak bu uygulamaların aralıksız devam edeceğini cezai müeddeye karşı kalmamaları için kurallara uymaların ve eksik belge olanların trafiğe çıkmamalarını istediler.

Bazı motosikletlerin eksiklerinin fazla olmasından dolayı kesilen cezaların motosiklet fiyatından fazla olduğu özellikle genç sürücülerin ebeveynlerinin çocuklarına sahip çıkarak bu olumsuz durumla karşı karşıya gelmemeleri için uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.