MAHMUT ESAT ORTAOKULU LGS YERLEŞTİRMELERİNDE BU YILA DA DAMGA VURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2021 - 10:45, Güncelleme: 26.07.2021 - 10:45
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU LGS YERLEŞTİRMELERİNDE BU YILA DA DAMGA VURDU

Mahmut Esat Ortaokulundan Türkiye birincisi olan Muhammed Hakan Ekinci, İstanbul Fatih Erkek Lisesine(Proje Okulu), 3 öğrencisi Meram Fen Lisesine, 1 öğrencisi Selçuklu Fen Lisesine, 38 öğrencisi Seydişehir Muhsin Kiremitçi Fen Lisesine, 2 öğrencisi Özel okula( Fen Lisesini kazanabilecek puna sahip), 2 öğrencisi Sosyal Bilimler Lisesine( Fen Lisesine yerleşebilecek puana sahip, 4 öğrencimiz Seydişehir Anadolu İmamhatip Lisesi( Sınavlı Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu), 2 öğrencisi Beyşehirde farklı proje okullarına yerleşmiş olup büyük bir başarıya imza attılar. Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe bu başarıda başta öğrencilerimizi, okul idarecilerimizi, öğretmenlerimiz ve velilerimizi tebrik ettiğini belirtti. İlçemizde eğitim ve öğretim konusunda desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Aydın Erdoğan, Ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve Ilçe Mem çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirterek öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Mahmut Esat Ortaokulundan Türkiye birincisi olan Muhammed Hakan Ekinci, İstanbul Fatih Erkek Lisesine(Proje Okulu), 3 öğrencisi Meram Fen Lisesine, 1 öğrencisi Selçuklu Fen Lisesine, 38 öğrencisi Seydişehir Muhsin Kiremitçi Fen Lisesine, 2 öğrencisi Özel okula( Fen Lisesini kazanabilecek puna sahip), 2 öğrencisi Sosyal Bilimler Lisesine( Fen Lisesine yerleşebilecek puana sahip, 4 öğrencimiz Seydişehir Anadolu İmamhatip Lisesi( Sınavlı Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu), 2 öğrencisi Beyşehirde farklı proje okullarına yerleşmiş olup büyük bir başarıya imza attılar.

Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe bu başarıda başta öğrencilerimizi, okul idarecilerimizi, öğretmenlerimiz ve velilerimizi tebrik ettiğini belirtti. İlçemizde eğitim ve öğretim konusunda desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Aydın Erdoğan, Ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar ve Ilçe Mem çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirterek öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.