HASTANE YÖNETİMİ KAYMAKAM VE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2021 - 10:18, Güncelleme: 29.07.2021 - 10:18
 

HASTANE YÖNETİMİ KAYMAKAM VE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Hastane yönetimi, İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mustafa ÖZER'i ziyaret etti.

Başhekim Uzm.Dr. Havva Turaç Cingöz , Başhekim Yardımcısı Dt. Yunus Açıkgöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah AĞILCI ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma DOĞAN'ın katıldığı ziyaretlerde, Seydişehir'de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, pandemi ile mücadele ve covid-19  aşılama çalışmaları ile ilgili durum değerlendirmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni yönetimin çalışmalarında başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Sn.Aydın ERDOĞAN, pandemi ile mücadelede ve aşılamada bugüne kadar verilen emeğin çok kıymetli olduğunu, ilçe sağlık müdürlüğü ve hastanenin elele vererek,  bu mücadeleye devam edeceğini, ilçede başarılı bir sağlık yönetimi gerçekleştireceklerine inandığını, ve kendisinin de bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğini belirtti.
Hastane yönetimi, İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mustafa ÖZER'i ziyaret etti.

Başhekim Uzm.Dr. Havva Turaç Cingöz , Başhekim Yardımcısı Dt. Yunus Açıkgöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah AĞILCI ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma DOĞAN'ın katıldığı ziyaretlerde, Seydişehir'de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, pandemi ile mücadele ve covid-19  aşılama çalışmaları ile ilgili durum değerlendirmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni yönetimin çalışmalarında başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Sn.Aydın ERDOĞAN, pandemi ile mücadelede ve aşılamada bugüne kadar verilen emeğin çok kıymetli olduğunu, ilçe sağlık müdürlüğü ve hastanenin elele vererek,  bu mücadeleye devam edeceğini, ilçede başarılı bir sağlık yönetimi gerçekleştireceklerine inandığını, ve kendisinin de bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.