sçim

Karacaören Mahallesinde Samanlık Tamamen Yandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2021 - 09:57, Güncelleme: 30.07.2021 - 09:57
 

Karacaören Mahallesinde Samanlık Tamamen Yandı

Karacaören mahallesinde samanlıkta çıkan yangında samanlık yanarken yanındaki ev son anda kurtarıldı.

Seydişehir Karacaören Mahallesinde dün 16:00 sıralarında nedeni henüz belli olmayan yangında İ. Taşdelen’e ait evinin yanında bulunan samanlığın tamamen yandığı ve çatısı tutuşan evin ise mahalle arazörünün,  İnlice ve Çavuş Mahallesindeki itfaiye ekibinin zamanında müdahalesiyle yayılmadan söndürüldüğü öğrenildi. Yangının çıktığı samanlıkta itfaiye ve belediye iş makinaları ekiplerinin gece geç saatlere kadar soğutma çalışması yaptığı bildirildi. Haber: Esra Mağatur  
Karacaören mahallesinde samanlıkta çıkan yangında samanlık yanarken yanındaki ev son anda kurtarıldı.

Seydişehir Karacaören Mahallesinde dün 16:00 sıralarında nedeni henüz belli olmayan yangında İ. Taşdelen’e ait evinin yanında bulunan samanlığın tamamen yandığı ve çatısı tutuşan evin ise mahalle arazörünün,  İnlice ve Çavuş Mahallesindeki itfaiye ekibinin zamanında müdahalesiyle yayılmadan söndürüldüğü öğrenildi.

Yangının çıktığı samanlıkta itfaiye ve belediye iş makinaları ekiplerinin gece geç saatlere kadar soğutma çalışması yaptığı bildirildi.

Haber: Esra Mağatur

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.