BEYDOST BAŞKANI KÜPE DAĞINA TIRMANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 12:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 12:05
 

BEYDOST BAŞKANI KÜPE DAĞINA TIRMANDI

Korkuteli Beydağları doğa sporları Sevenleri Topluluğu Başkanı Resul ARITÜRK, misafir olarak bulunduğu ilçemizde 30 temmuz 2021- cuma günü 2550 rakımlı Küpe dağlarına tırmandı.

Seydişehir’e Merhum Ali Şalkacı Hoca efendinin oğlu, kadim dostum Hüseyin ŞALKACI beyi ziyarete geldim ve biranda kendimi dağlarda buldum diyen Resul ARITÜRK, “kitap kurdunun gözü gönlü kitaplardadır,  doğa severlerin gözü gönlü de doğada, dağlardadır. Ben de kendimi bir an Küpe Dağlarında buldum. BEYDOST bu tırmanışını, ülkemizin akciğerleri  ormanlarımızın, büyük acı kaybımız olan MANAVGAT YANGININDA kaybettiğimiz ciğerlerimiz hatırasına adadık” dedi.  Küpe Dağlarını bir daha ki ziyarete BEYDOST ekibi olarak  tekrar geleceklerini söyleyen Resul Arıtürk Seydişehir’i ve Küpe Dağlarını çok beğendiklerini dile getirdi.   Arıtürk   " Ömrünüz kendinize ayırdığınız zaman kadardır" sözleri ile cümlelerini sonlandırdı.
Korkuteli Beydağları doğa sporları Sevenleri Topluluğu Başkanı Resul ARITÜRK, misafir olarak bulunduğu ilçemizde 30 temmuz 2021- cuma günü 2550 rakımlı Küpe dağlarına tırmandı.

Seydişehir’e Merhum Ali Şalkacı Hoca efendinin oğlu, kadim dostum Hüseyin ŞALKACI beyi ziyarete geldim ve biranda kendimi dağlarda buldum diyen Resul ARITÜRK, “kitap kurdunun gözü gönlü kitaplardadır,  doğa severlerin gözü gönlü de doğada, dağlardadır. Ben de kendimi bir an Küpe Dağlarında buldum. BEYDOST bu tırmanışını, ülkemizin akciğerleri  ormanlarımızın, büyük acı kaybımız olan MANAVGAT YANGININDA kaybettiğimiz ciğerlerimiz hatırasına adadık” dedi. 

Küpe Dağlarını bir daha ki ziyarete BEYDOST ekibi olarak  tekrar geleceklerini söyleyen Resul Arıtürk Seydişehir’i ve Küpe Dağlarını çok beğendiklerini dile getirdi.  

Arıtürk   " Ömrünüz kendinize ayırdığınız zaman kadardır" sözleri ile cümlelerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.