Kamu Personel Derneği Başkanı Gazetemizi Ziyaret Etti.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 12:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 12:40
 

Kamu Personel Derneği Başkanı Gazetemizi Ziyaret Etti.

13 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da Kurulan Kamu Personel Derneğinin amaçları hakkında bilgi sunmak üzere ilçemizde bir dizi ziyarette bulunan hemşerimiz Dr Menderes Kandemir gazetemizi de ziyarette bulundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan’ı , Ak Parti İlçe Başkanı  Kemalettin Atalay’ı, CHP İlçe Başkanı  Orhan Özel’i, İyi Parti İlçe Başkanı  Yılmaz Dönderici’yi ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül’ü ziyaret  eden Dr  Menderes Kandemir “Türkiye’nin genelinde 81 il de temsilcilik açarak kamuda çalışan genel idare hizmetleri, sağlık hizmetleri ,eğitim ve öğretim hizmetleri ,avukatlık hizmetleri ,din hizmetleri sınıflarında görev yapan tüm idari personeli bir çatı altında toplanmaktır. Çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi mesleki kültürel ve hukuki ihtiyaçlarının karşılanması için tüm bu konuda çalışmalar yapan meslek kuruluşları vakıf ,dernek ,birlik ve benzerleri ile yada kişilerle iş birlikleri sağlarayarak çözüm önerileri üretmektir “dedi.   Kandemir " Bunun yanısıra derneğin çalışma alanları olan Kamu Perder Akamemi, Danışmanlık, Kariyer Havuzu, Hakem Heyeti, Proje Kulübü, Mobbing Kulübü, Sosyal Medya ve Basın Yayın proje konularıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirtti."  
13 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da Kurulan Kamu Personel Derneğinin amaçları hakkında bilgi sunmak üzere ilçemizde bir dizi ziyarette bulunan hemşerimiz Dr Menderes Kandemir gazetemizi de ziyarette bulundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan’ı , Ak Parti İlçe Başkanı  Kemalettin Atalay’ı, CHP İlçe Başkanı  Orhan Özel’i, İyi Parti İlçe Başkanı  Yılmaz Dönderici’yi ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül’ü ziyaret  eden Dr  Menderes Kandemir “Türkiye’nin genelinde 81 il de temsilcilik açarak kamuda çalışan genel idare hizmetleri, sağlık hizmetleri ,eğitim ve öğretim hizmetleri ,avukatlık hizmetleri ,din hizmetleri sınıflarında görev yapan tüm idari personeli bir çatı altında toplanmaktır. Çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi mesleki kültürel ve hukuki ihtiyaçlarının karşılanması için tüm bu konuda çalışmalar yapan meslek kuruluşları vakıf ,dernek ,birlik ve benzerleri ile yada kişilerle iş birlikleri sağlarayarak çözüm önerileri üretmektir “dedi.

 

Kandemir " Bunun yanısıra derneğin çalışma alanları olan Kamu Perder Akamemi, Danışmanlık, Kariyer Havuzu, Hakem Heyeti, Proje Kulübü, Mobbing Kulübü, Sosyal Medya ve Basın Yayın proje konularıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirtti."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.