SEYDİŞEHİR KIZILAY ISPARTA-SÜTÇÜLERDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 10:16, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:16
 

SEYDİŞEHİR KIZILAY ISPARTA-SÜTÇÜLERDE

Seydişehir Kızılay Genç Gönüllüler ekibi Isparta-Sütçüler bölgesine lojistik destek ve insani yardım için yola çıktı.

14 kişilik ekip Isparta-Sütçüler de devam eden yangında çalışanların su ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanmasında ve diğer lojistik destek için görev yapacak. Diğer yandan ilçemizde de iki ayrı noktada stant açan Seydişehir Kızılay ekipleri yangın için eşya ve giyim yardımlarını toplayacak. Bu konuda Seydişehir Kızılay Derneği Temsilcisi Tevfik Balcı: “Sadece yangın değil tüm afetlerde Türk Kızılay’ı olay yerine giderek orada görevlilerin ve vatandaşların temel ihtiyaçları olan su ve yiyeceklerin teminini sağlıyor. Seydişehir Kızılay’ı olarak ülke geneline yayılan yangınlarda bu sefer Isparta-Sütlüce bize daha yakın olduğu için orada görev verildi. 14 arkadaşımızı taşıyan minibüs ve malzeme taşıdığımız 1 araç bugün yola çıktı. Görevlendirdiğimiz arkadaşlara kolaylıklar dileriz.” dedi. Balcı, Belediye ve Kızılay karşısında da bir yangın için yardım stanttı açtıklarını belirterek “Burada görevli arkadaşlar hayırsever vatandaşların maddi ve çarşaf, pike, ayakkabı gibi eşya ve giyim yardımlarını toplamak için görevlendirildi.” dedi. Haber: Arzu Saylam  
Seydişehir Kızılay Genç Gönüllüler ekibi Isparta-Sütçüler bölgesine lojistik destek ve insani yardım için yola çıktı.

14 kişilik ekip Isparta-Sütçüler de devam eden yangında çalışanların su ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanmasında ve diğer lojistik destek için görev yapacak.

Diğer yandan ilçemizde de iki ayrı noktada stant açan Seydişehir Kızılay ekipleri yangın için eşya ve giyim yardımlarını toplayacak.

Bu konuda Seydişehir Kızılay Derneği Temsilcisi Tevfik Balcı: “Sadece yangın değil tüm afetlerde Türk Kızılay’ı olay yerine giderek orada görevlilerin ve vatandaşların temel ihtiyaçları olan su ve yiyeceklerin teminini sağlıyor. Seydişehir Kızılay’ı olarak ülke geneline yayılan yangınlarda bu sefer Isparta-Sütlüce bize daha yakın olduğu için orada görev verildi. 14 arkadaşımızı taşıyan minibüs ve malzeme taşıdığımız 1 araç bugün yola çıktı. Görevlendirdiğimiz arkadaşlara kolaylıklar dileriz.” dedi.

Balcı, Belediye ve Kızılay karşısında da bir yangın için yardım stanttı açtıklarını belirterek “Burada görevli arkadaşlar hayırsever vatandaşların maddi ve çarşaf, pike, ayakkabı gibi eşya ve giyim yardımlarını toplamak için görevlendirildi.” dedi.

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.