BAŞHEKİM VE HASTANE YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2021 - 11:15, Güncelleme: 04.08.2021 - 11:15
 

BAŞHEKİM VE HASTANE YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Havva Turaç Cingöz ve Hastane Yönetimi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret eden Başhekim Dr. Havva Turaç Cingöz ve hastane yönetimi ile istişarelerde bulundu. Başkan Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Turaç’a görevinde başarılar diledi. Seydişehir’de yapılacak olan yeni hastane binası ve sağlık hizmetleri konusunda fikir alış verişinde bulunan Başkan Tutal;” Seydişehirli hemşehrilerimize sağlık alanında en iyi hizmeti verebilmek adına hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarımızın sorumluluğu ve yükü ağır. Halkımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Başhekimimiz ve Hastane Yönetimimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Havva Turaç Cingöz ve Hastane Yönetimi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret eden Başhekim Dr. Havva Turaç Cingöz ve hastane yönetimi ile istişarelerde bulundu.

Başkan Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Turaç’a görevinde başarılar diledi.

Seydişehir’de yapılacak olan yeni hastane binası ve sağlık hizmetleri konusunda fikir alış verişinde bulunan Başkan Tutal;” Seydişehirli hemşehrilerimize sağlık alanında en iyi hizmeti verebilmek adına hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarımızın sorumluluğu ve yükü ağır. Halkımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalıştık. Başhekimimiz ve Hastane Yönetimimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.