TÜRKİYE 90.SI HARMANCI'YA GÜNEŞ'TEN KUTLAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2021 - 10:34, Güncelleme: 07.08.2021 - 10:34
 

TÜRKİYE 90.SI HARMANCI'YA GÜNEŞ'TEN KUTLAMA

Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Saylam bu yıl YKS de Türkiye 90.sı olma başarısını gösteren öğrencileri Emine Harmancı'yı kutladı.

Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü İsmail Saylam “ 2020 YKS’ de ilçe birincisi olan Çapa İngilizce  TIP FAKÜLTESİNDE okuyan, Fen Lisesi mezunu, Güneş Özel Öğretim Kursu öğrencisi Emine HARMANCI, 2021 YKS’ de Türkiye 90cısı olarak  hedeflediği ilk 100 ‘e girme başarısını gösterdi. Böylelikle  azmin  gücünü ortaya koymuş oldu.  Bu yıl kendisini  rehberlik çalışmaları ve denemelerimizle desteklediğimiz Emine Harmancı‘ yı ,ailesini ve kendisine emek veren eğitimcileri  yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Saylam bu yıl YKS de Türkiye 90.sı olma başarısını gösteren öğrencileri Emine Harmancı'yı kutladı.

Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü İsmail Saylam “ 2020 YKS’ de ilçe birincisi olan Çapa İngilizce  TIP FAKÜLTESİNDE okuyan, Fen Lisesi mezunu, Güneş Özel Öğretim Kursu öğrencisi Emine HARMANCI, 2021 YKS’ de Türkiye 90cısı olarak  hedeflediği ilk 100 ‘e girme başarısını gösterdi. Böylelikle  azmin  gücünü ortaya koymuş oldu.

 Bu yıl kendisini  rehberlik çalışmaları ve denemelerimizle desteklediğimiz Emine Harmancı‘ yı ,ailesini ve kendisine emek veren eğitimcileri  yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.