YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 09:44, Güncelleme: 11.08.2021 - 09:44
 

YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Yaz Spor okulları yoğun ilgi görüyor.

Yoğun katılımın olduğu spor okullarında öğrenciler, çeşitli branşlarda spor eğitimi alırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir  İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile  ortaklaşa yürütülen  Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta 1.035 öğrencinin  eğitimlerinin  sürdüğünü kaydetti. Seydişehir Kapalı Spor Salonunda, alanında tecrübeli hocalar tarafından öğrencilere Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Kickbok, Halter, Okçuluk, Masa Tenisi, Badminton, Bocce, Dart gibi farklı branşlarda spor eğitimi verilirken bir yandan da eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor. Salgın tedbirleri gözetilerek 15 farklı branşta öğrencilere eğitim verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “farklı branşlarda alanında uzman antrenörlerimizle, öğrencilerimize sportif alanlarda eğitim veriliyor. Sportif faaliyetlerin yanı sıra pandemi nedeni ile evlerinde zorlu bir süreç atlatan gençlerimize eğlenceli aktivitelerle çocuklarımızın stres atmalarına, yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katkı sağlıyoruz. Yaz spor okullarımız 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek" dedi.    
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Yaz Spor okulları yoğun ilgi görüyor.

Yoğun katılımın olduğu spor okullarında öğrenciler, çeşitli branşlarda spor eğitimi alırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir  İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile  ortaklaşa yürütülen  Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta 1.035 öğrencinin  eğitimlerinin  sürdüğünü kaydetti.

Seydişehir Kapalı Spor Salonunda, alanında tecrübeli hocalar tarafından öğrencilere Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Kickbok, Halter, Okçuluk, Masa Tenisi, Badminton, Bocce, Dart gibi farklı branşlarda spor eğitimi verilirken bir yandan da eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Salgın tedbirleri gözetilerek 15 farklı branşta öğrencilere eğitim verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “farklı branşlarda alanında uzman antrenörlerimizle, öğrencilerimize sportif alanlarda eğitim veriliyor. Sportif faaliyetlerin yanı sıra pandemi nedeni ile evlerinde zorlu bir süreç atlatan gençlerimize eğlenceli aktivitelerle çocuklarımızın stres atmalarına, yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katkı sağlıyoruz. Yaz spor okullarımız 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.