sçim

KAYMAKAMLIK'TAN DUYURU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 11.08.2021 - 10:43
 

KAYMAKAMLIK'TAN DUYURU

09.08.2021 tarihinde toplanan İlçe Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu “Orman Yangınları ile Mücadele” ile ilgili birtakım kararlar aldı. Seydişehir İlçe Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantıda İlçe Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonunun aldığı kararlar doğrultusunda orman alanlarında piknik, gezi vb. amaçla orman alanlarına giriş yasaklandığı, düğünlerde havai fişek, maytap, patlayıcı vb. kullanımının yasaklandığı, orman alanlarında ateş yakılmaması hususunda vatandaşların kurallara uyması rica olunur. Kamuoyuna duyurulur.    

09.08.2021 tarihinde toplanan İlçe Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu “Orman Yangınları ile Mücadele” ile ilgili birtakım kararlar aldı.

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantıda İlçe Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonunun aldığı kararlar doğrultusunda orman alanlarında piknik, gezi vb. amaçla orman alanlarına giriş yasaklandığı, düğünlerde havai fişek, maytap, patlayıcı vb. kullanımının yasaklandığı, orman alanlarında ateş yakılmaması hususunda vatandaşların kurallara uyması rica olunur.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.