Ketenli Derneğinden Sel Bölgesine Yardım

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 10:06, Güncelleme: 19.08.2021 - 10:06
 

Ketenli Derneğinden Sel Bölgesine Yardım

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar yardım kampanyasını başlattı

İşte o paylaşım ;  Hastalıklar, yangınlar ve ardından sel felaketi içimizi yakıyor. Bu felaketlerden çıkarılacak dersler var elbette ama şimdi değil ; Şimdi yaraları sarma vakti,  destek olma vakti, el ele olma vakti.. Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak şimdide Kastamonu / Bozkurt ilçesinde Sel’den etkilenen Yurttaşlarımıza yardımcı olmak için kollarımızı sıvıyoruz. Toplanacak Yardımlar . ( Hijyen Paketi ) Bulaşık Deterjanı Toz Çamaşır Deterjanı Çamaşır Suyu Yüzey Temzileyici Kağıt Havlu Not : 21.08.2021(Cumartesi) Saat :17:00 de Konya Dernek Binamızın önünden yardım araçlarımız hareket edecektir. Banka Bilgilerimiz ; Hesabın Sahibi: KETENLİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ IBAN : TR660020500009551388900004  
Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar yardım kampanyasını başlattı

İşte o paylaşım ;

 Hastalıklar, yangınlar ve ardından sel felaketi içimizi yakıyor. Bu felaketlerden çıkarılacak dersler var elbette ama şimdi değil ; Şimdi yaraları sarma vakti,  destek olma vakti, el ele olma vakti..

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak şimdide Kastamonu / Bozkurt ilçesinde Sel’den etkilenen Yurttaşlarımıza yardımcı olmak için kollarımızı sıvıyoruz.

Toplanacak Yardımlar . ( Hijyen Paketi )

Bulaşık Deterjanı
Toz Çamaşır Deterjanı
Çamaşır Suyu
Yüzey Temzileyici
Kağıt Havlu

Not : 21.08.2021(Cumartesi) Saat :17:00 de Konya Dernek Binamızın önünden yardım araçlarımız hareket edecektir.

Banka Bilgilerimiz ;
Hesabın Sahibi: KETENLİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ IBAN : TR660020500009551388900004
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.