Ak Parti Kadın Kollarından Aşure Etkinliği

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 01:53, Güncelleme: 19.08.2021 - 01:53
 

Ak Parti Kadın Kollarından Aşure Etkinliği

Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Muallimhane Camisinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını söyledi. Kadın Kolları üyeleri tarafından hazırlanan aşureleri Kadın Kolları Yöneticileri ve üyeleri ile birlikte halka ikram eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydın "Bu mübarek günün, İslam aleminde dayanışmaya, bolluk ve berekete vesile olmasını diliyorum.  Ülkemizde son zamanlarda yaşanan afetlerden sonra dağıttığımız aşure bir nebze de olsa herkese şifa olsun inşallah. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise: “Dinimizin en güzel geleneklerinden biri olan Muharrem ayında kutlanan Aşure günü dolayısıyla burada toplandık. Kadın Kollarımızın bu etkinliğinde emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Aşure dağıtımına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Seydişehir Gençlik Derneği başkanı Muttalip Demirel, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve vatandaşlar katıldı. Aşure etkinliğinde İlçe Müftüsü Adem Bebek de dua etti.  
Ak Parti Seydişehir Kadın Kolları üyeleri muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Muallimhane Camisinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını söyledi.

Kadın Kolları üyeleri tarafından hazırlanan aşureleri Kadın Kolları Yöneticileri ve üyeleri ile birlikte halka ikram eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydın "Bu mübarek günün, İslam aleminde dayanışmaya, bolluk ve berekete vesile olmasını diliyorum.  Ülkemizde son zamanlarda yaşanan afetlerden sonra dağıttığımız aşure bir nebze de olsa herkese şifa olsun inşallah. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise: “Dinimizin en güzel geleneklerinden biri olan Muharrem ayında kutlanan Aşure günü dolayısıyla burada toplandık. Kadın Kollarımızın bu etkinliğinde emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Aşure dağıtımına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Seydişehir Gençlik Derneği başkanı Muttalip Demirel, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve vatandaşlar katıldı.

Aşure etkinliğinde İlçe Müftüsü Adem Bebek de dua etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.