VİCDANI EL VERMEDİ KİLOMETRELERCE YÜRÜDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2021 - 05:29, Güncelleme: 23.08.2021 - 05:29
 

VİCDANI EL VERMEDİ KİLOMETRELERCE YÜRÜDÜ

Seydişehir’de duyarlı bir hayvansever arabanın altında kalan köpek yavrusunu kilometrelerce kucağında taşıyarak belediyeye teslim etti.

Toki ‘de arabanın altında yatan 4 yavru köpekten bir tanesi, hareket eden arabadan kaçamayarak ayağı lastiklerin altında kaldı ve sakatlandı. Toki’de ikamet eden hayvansever bir bayan yaşanan bu olaya kayıtsız kalamayarak  ayağı aksadığını gördüğü köpek yavrusunu mindere sardi ve belediyeye getirdi. Vicdanınin el vermediğini söyleyen bayan bundan sonra bu köpek size emanet diyerek ayağı aksayan köpeği belediye yetkililerine teslim etti. Belediye yetkililerinin de köpek yavrusunu hayvan barınağında bakacağı öğrenildi.   HABER ARZU SAYLAM
Seydişehir’de duyarlı bir hayvansever arabanın altında kalan köpek yavrusunu kilometrelerce kucağında taşıyarak belediyeye teslim etti.

Toki ‘de arabanın altında yatan 4 yavru köpekten bir tanesi, hareket eden arabadan kaçamayarak ayağı lastiklerin altında kaldı ve sakatlandı.

Toki’de ikamet eden hayvansever bir bayan yaşanan bu olaya kayıtsız kalamayarak  ayağı aksadığını gördüğü köpek yavrusunu mindere sardi ve belediyeye getirdi.

Vicdanınin el vermediğini söyleyen bayan bundan sonra bu köpek size emanet diyerek ayağı aksayan köpeği belediye yetkililerine teslim etti.

Belediye yetkililerinin de köpek yavrusunu hayvan barınağında bakacağı öğrenildi.  

HABER ARZU SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.