Çavuş ‘ta makilik alanda çıkan yangın söndürüldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2021 - 03:24, Güncelleme: 24.08.2021 - 03:24
 

Çavuş ‘ta makilik alanda çıkan yangın söndürüldü

Seydişehir’e bağlı Çavuş Mahallesi Yanıklar mevki makilik alanda belirlenemeyen nedeniyle çıkan yangın söndürüldü.

 Çavuş ve Ufacık mahalleleri arasında bulunan yanıklar mevkiinde başlayan yangına Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir Çavuş İtfaiye ekipleri ve Seydişehir Orman Şefliğine ait arozözlerin müdahale ettiği söndürme çalışmalarının sürdüğü yangının kontrol altına alındığı öğrenildi. Olay yerine Seydişehir ve Çavuş Mahallesinden giden itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Şefliğine ait ekiplerinin yangın alanına ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi. Alacağ Orman İşletme Şefi Fatih Çelik , Alacadağ Orman İşletme Şefliğine ait  arozözler ile yangına müdahale edildiği ve yangının kontrol altına alındığını kaydetti.  
Seydişehir’e bağlı Çavuş Mahallesi Yanıklar mevki makilik alanda belirlenemeyen nedeniyle çıkan yangın söndürüldü.

 Çavuş ve Ufacık mahalleleri arasında bulunan yanıklar mevkiinde başlayan yangına Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir Çavuş İtfaiye ekipleri ve Seydişehir Orman Şefliğine ait arozözlerin müdahale ettiği söndürme çalışmalarının sürdüğü yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.

Olay yerine Seydişehir ve Çavuş Mahallesinden giden itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Şefliğine ait ekiplerinin yangın alanına ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi.

Alacağ Orman İşletme Şefi Fatih Çelik , Alacadağ Orman İşletme Şefliğine ait  arozözler ile yangına müdahale edildiği ve yangının kontrol altına alındığını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.