Kaymakam Aydın Erdoğan ın veda paylaşımı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2021 - 09:52, Güncelleme: 13.09.2021 - 09:52
 

Kaymakam Aydın Erdoğan ın veda paylaşımı

Kaymakam Aydın Erdoğan sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı.

ELVEDA SEYDİŞEHİR    Ne kadar da çabuk geçti zaman , yaklaşık 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçti. Hoş bir sada bırakabildiysek gök kubbe altında ne mutlu bize. Bu süre zarfında çok güzel ve samimi dostluklar kazandık. Her karış toprağını gidip gördüğümüz ve insanlarının samimiyetini doya doya hissettiğimiz Torosların incisi , saklı cennet , seyyidler şehri Seydişehir , her daim yüreğimizde ve kalbimizde müstesna bir yerde olacaktır. Ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan , toplumun bütün kesimlerini birleştirme çabası ve gayreti içerisinde olduk. Çalıştığımız süre boyunca bu makamların bizlere milletin emaneti olduğu bilinci ile Seydişehir de yaşayan her bir vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye, devletin sevgisini, merhametini ve gülen yüzünü göstermeye gayret ettik. Seydişehir'den mutlu ve huzurlu ayrılıyoruz. Tabi ki yüreğimizin bir kısmıda hüzünlü, sevdiğimiz , inandığımız ve güvendiğimiz dostlardan fiziken ayrı kalacağımızdan. Edindiğimiz dostluklar baki.  Seydişehir'in değerli insanlarına hizmet ettiğim süre zarfında her daim samimiyetini ve desteğini gördüğüm ve hissettiğim , uyumlu ve verimli vakit geçirdiğimiz; emri altında çalıştığımız Sayın Valilerime; Orman ve Su İşleri Eski Bakan Yardımcımız Harun TÜFEKÇİ ye, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL a, Seydişehir Adliye Teşkilatına,Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Çalışma Arkadaşlarıma,Tüm Mahalle Muhtarlarına, İlçe Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcilerine, Fakülte ve Meslek Yüksek Okul Yöneticilerine, Tüm Şehit Yakını ve Gazilerimize,Eti Aliminyum AŞ yönetim kuruluna ve idari amirlerine,Seydişehirin güzide Yerel Medya Mensuplarına, Seydişehir Esnafına ve Seydişehirli Hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun.
Kaymakam Aydın Erdoğan sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı.

ELVEDA SEYDİŞEHİR 

 

Ne kadar da çabuk geçti zaman , yaklaşık 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçti. Hoş bir sada bırakabildiysek gök kubbe altında ne mutlu bize. Bu süre zarfında çok güzel ve samimi dostluklar kazandık. Her karış toprağını gidip gördüğümüz ve insanlarının samimiyetini doya doya hissettiğimiz Torosların incisi , saklı cennet , seyyidler şehri Seydişehir , her daim yüreğimizde ve kalbimizde müstesna bir yerde olacaktır. Ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan , toplumun bütün kesimlerini birleştirme çabası ve gayreti içerisinde olduk. Çalıştığımız süre boyunca bu makamların bizlere milletin emaneti olduğu bilinci ile Seydişehir de yaşayan her bir vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye, devletin sevgisini, merhametini ve gülen yüzünü göstermeye gayret ettik.

Seydişehir'den mutlu ve huzurlu ayrılıyoruz. Tabi ki yüreğimizin bir kısmıda hüzünlü, sevdiğimiz , inandığımız ve güvendiğimiz dostlardan fiziken ayrı kalacağımızdan. Edindiğimiz dostluklar baki. 

Seydişehir'in değerli insanlarına hizmet ettiğim süre zarfında her daim samimiyetini ve desteğini gördüğüm ve hissettiğim , uyumlu ve verimli vakit geçirdiğimiz; emri altında çalıştığımız Sayın Valilerime; Orman ve Su İşleri Eski Bakan Yardımcımız Harun TÜFEKÇİ ye, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL a, Seydişehir Adliye Teşkilatına,Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Çalışma Arkadaşlarıma,Tüm Mahalle Muhtarlarına, İlçe Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcilerine, Fakülte ve Meslek Yüksek Okul Yöneticilerine, Tüm Şehit Yakını ve Gazilerimize,Eti Aliminyum AŞ yönetim kuruluna ve idari amirlerine,Seydişehirin güzide Yerel Medya Mensuplarına, Seydişehir Esnafına ve Seydişehirli Hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.